top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

OPPENHEIMER vanaf 22 november bij je thuis te bekijken

Universal City, California, 18 oktober – OPPENHEIMER, de niet te missen film over de man en het moment waarop de wereld voorgoed veranderde, is van de hand van gevierd auteur en regisseur Christopher Nolan. Dit meesterwerk, dat wereldwijd succes blijft oogsten, kan je nog op tijd voor de feestdagen in huis halen op 4K Ultra HD, Blu-ray™ & Digital download op 22 november, van Universal Pictures Home Entertainment.

Maak kennis met het ongeëvenaarde filmproces van OPPENHEIMER en een brede verzameling aan bonusmateriaal zoals het wereldwijde debuut van The Story of Our Time: The Making of Oppenheimer. In dit meer dan zeventig minutenlange stuk word je ondergedompeld in exclusieve beelden achter de schermen. In diepgaande interviews met Nolan en zijn creatieve team kom je alles te weten over het proces, de acteerprestaties, de effecten, de muziek en het creatieve team die deze buitengewone film vorm gaven. Bijkomend materiaal bevat onder meer de documentaire van NBC News Companion, To End All War: Oppenheimer and the Atomic Bomb en Trinity Anniversary Panel Discussion met een panel gemodereerd door Chuck Todd, een journalist die een Emmy won, met Christopher Nolan, Nobelprijswinnaar dr. Kip Throne, wereldberoemde natuurkundige dr. Carlo Rovelli, directeur van het Los Alamos National Laboratory dr. Thom Mason en Kai Bird. Deze laatste is co-auteur van American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer, het boek dat een Pulitzer-prijs won en waarop de film gebaseerd is.


Zie met eigen ogen hoe de cinematografische visie van Nolan tot leven komt op 4K Ultra HD met riante beelden die vier keer scherper zijn dan HD, de kleurenhelderheid van High Dynamic range (HDR) en meerkanaals audio waarin je helemaal wordt ondergedompeld. Bovendien werden de 4K Ultra HD en Blu-raydisks op unieke wijze ontworpen zodat ze een mix van 2.20 en 1.78 breedte/hoogteverhoudingen bevatten die de kijkers de kans geven om ook de verandering in beeldweergave van exclusieve bioscoopvoorstellingen te ervaren. Kortom: het is kwalitatief hoogstaand thuis te kijken.


BONUS

De aankoop van OPPENHEIMER op 4K UHD, Blu-ray™ DVD geeft u ook toegang tot meer dan drie uur aan special features.
Comments


bottom of page