top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Jan Van Dyke verzamelt verschillende generaties in een gloednieuwe comedy show
Internationale komiek Jan Van Dyke die successen boekte in showtempels zoals het ‘Lido’ in Parijs, ‘Sporting Club Monte Carlo’ en twee seizoenen geleden nog schitterde in een fenomenale "De Show van m'n Leven" brengt een nieuwe comedy show: OPEN & BLOOT. De ambitie van Jan is om op regelmatige basis het publiek te verrassen met een eigen creatie, gebaseerd op de komische expertise en ruim bewezen podium skills van Jan Van Dyke. Deze keer kiest hij meteen voor een inspirerende samenwerking tussen verschillende generaties met creatieve duizendpoten Goele De Raedt en Kobe Van Herwegen


Jan blikt enthousiast vooruit op deze nieuwe creatie: "OPEN & BLOOT brengt – in een vernieuwend broekzakformaat – de wereld van glamour &  glitter tot leven. Een eigenzinnige theatervoorstelling als ode aan de gulle lach. Sprankelend als champagne, onbegrensd plezier. "


KORTE INHOUD


Twee generaties geven zich volledig open en bloot in een wereld van contrasten : vroeger en nu, vandaag en morgen. Elke aanleiding is goed genoeg om met spitse sketches, vrolijke liedjes en onverwachte wendingen een flitsende comedy-show op U los te laten. JAN VAN DYKE, GOELE DE RAEDT, KOBE VAN HERWEGEN samen op één podium. Hun persoonlijkheden en hun alter-ego’s in hilarische sketches zorgen voor vuurwerk. (H)eerlijk OPEN & BLOOT.


Cast: Jan Van Dyke, Goele De Raedt & Kobe Van Herwegen.

Regie: Jan Van Dyke

Productie: Jan Van Dyke Producties

CREATIEF TEAM

Auteur & regie: Jan Van Dyke

Productiemanager: Bart Vandersmissen

OPEN & BLOOT is te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater vanaf 29 mei 2025. 

Tickets zijn vanaf woensdag 29 mei 2025 ter beschikking op www.fakkeltheater.be

Comentarios


bottom of page