top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

AUDITIE OPROEP: Samaritan Musical Productions zoekt cast voor EVITA

Samaritan Musical Productions uit Bree (B) presenteert met trots in mei volgend jaar de sensationele rockmusical EVITA en zoekt enthousiaste mannen, vrouwen en kinderen voor de cast!
Stap in de schijnwerpers samen met toptalenten als Anke Goergen (radiozender MNM, TV-Plus en MENT-TV), musicalster Stijn Proesmans (‘Jesus Christ Superstar’, 'Rent', ‘Charlie and the Chocolate Factory’) en zanger/presentator Maarten Cox (Idool, musical La Femma Fatale, TV-Plus). Zij zullen respectievelijk gestalte geven aan Eva Perón (Evita), verteller Ché en de president van Argentinië, Kolonel Juan Perón.


De musical EVITA, het laatste meesterwerk van het schrijversduo Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, wordt opgevoerd in de Zeepziederij in Bree van 15 mei 2025 tot en met 25 mei 2025, met momenteel 8 geplande voorstellingen. EVITA vertelt het waar gebeurde verhaal van Eva Perón, eerste internationale figuur van Argentinië, ‘First Lady’ en de meest geliefde (en gehate) vrouw in Latijns-Amerika.Samaritan roept op voor audities om bepalende rollen te vervullen zoals; 

    De jonge Eva Duarte - Magaldi  - Maitresse - Ensemble(s)

Bereid je voor op een adembenemend avontuur waarbij ook het ensemble een cruciale rol speelt op het podium.

“De rol en het aandeel van de ensembles in deze groots opgezette musical is niet te onderschatten. Zowel de mannen, vrouwen en kinderen zullen zo goed als onafgebroken op het podium staan in een uniek concept” aldus regisseur Serge Dessers.


Audities

Wil jij schitteren in deze legendarische productie? Zing, dans of acteer je met passie?  Grijp je kans op 4 en 5 mei 2024. De audities gaan door de repetitieloods in Peer (B).

Alle nodige informatie en het inschrijvingsformulier kan je terug vinden op de website  samaritanmp.com


Comments


bottom of page