top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Zet de boel mee op stelten met 'Zo mooi zo blond'

Zelfs de weergoden werkten mee met een heerlijke, zonnige zondag op de première van de muzikale komedie ZO MOOI, ZO BLOND! Genodigden en publiek hadden duidelijk zin in deze zomerse komedie met Vlaamse hitmuziek uit de jaren ’70 gebracht door een heuse sterrencast, waaronder Jacky Lafon, Geena Lisa Peeters, Yanni Bourguinon, Ivan Pecnik, Lisa Gerlo, Brent Pannier, Maarten Bosmans en Laure Ven.

Aangemoedigd door Sylvain, de tomeloze uitbater van Camping Bonanza in Blankenberge, vertolkt door een niet te stoppen Maarten Bosmans, ging het aanwezige publiek helemaal los op de tonen van o.a. Goeiemorgen, morgen, Dag Vreemde Man, Helicopter U.S. Navy 66, Zomersproetjes, Draai dan 797204, Verloren Hart en Een Knalrode Gummiboot. Het hartverwarmende verhaal met o.m. Gina Lisa Peeters, Ivan Pecnik, Jacky Lafon en hondje Tasha.

Het hield jong theatergeweld Brent Pannier, Laure Ven, Lisa Gerlo en Yanni Bourguignon niet tegen om - begeleid door choreografe Helle Vanderheyden en regisseur Manu Jacobs - een heerlijke performance te brengen op het podium. ZO MOOI, ZO BLOND is een muzikale komedie van Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst en Danny Verbiest. De productie speelde exact 20 jaar geleden met Nicole en Hugo in hetzelfde theater als waar het nu te zien is: Theater Elckerlyc. ZO MOOI, ZO BLOND is fun en ambiance voor het hele gezin. Muziek van o.a. Nicole & Hugo, Ann Christy, Jimmy Frey, Rita Deneve en Louis Neefs dartelt vrolijk tussen deze hilarische komedie. De productie speelt tussen 6 oktober en 29 oktober in Theater Elckerlyc.


Bekijk binnenkort onze repo! Hier kan je alvast een voorsmaakje bekijken:
Info en tickets: www.aufondproducties.be

Comments


bottom of page