top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

'You are my sunshine' laat indruk na bij publiek

Twee personages ontmoeten elkaar op een speciale plaats, in een speciale context. Je wordt van de start meegezogen in hun levensverhaal. De songs, geschreven door Ann Van den Broeck bekrachtigen de emoties van het spel van haar en Sophie Janssens alleen maar. Er wordt gelachen, geroepen, gehuild... Bereidt je voor op een emotionele rollercoaster.



Deze musical ontsprong uit een eerste samenwerking van Ann Van den Broeck als componiste en Stany Crets als auteur. Een volledig nieuwe musical met een kleinschalig decor, brengt het verhaal van Lena en Britt tot bij het publiek.


Naast componiste neemt Ann ook één van de twee vrouwenrollen op haar als Britt. Naast haar zijde staat het nieuwe aanstormende talent Sophie Jannsens (ook gekend als Keelin van de Nachtwacht), die met overtuiging de rol van Lena neerzet.







HET VERHAAL


Lena en Britt. Ze kennen elkaar niet. De ene is 15, de ander 45. Door een onfortuinlijke speling van het lot ontmoeten ze elkaar op een plek die ze allebei koesteren in hun hart. Hun beider favoriete plek op aarde. Een vakantiehuis. En ze wachten daar samen tot de voorzienigheid voor hen een beslissing neemt. Ze worden lotgenoten, leerling en lerares, hartsvriendinnen, moeder en dochter. Ze proberen samen achter een groot mysterie te komen. Hoe kan het dat je leeft en toch niet leeft? Hoe zet je oneindigheid om in eindigheid? Hoe manipuleer je het leven…als je in een coma ligt?





De musical speelt nog tot en met zondag 22 oktober 2023 in het Fakkeltheater. Meer info + tickets : https://deepbridge.be/shows/you-are-my-sunshine/


bottom of page