top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Eerste show "Waar blijft de kerstman?"

Bijgewerkt op: 30 dec. 2022

Vrolijk Kerstfeest!

En hoe kunnen we dat beter doen dan met een repo van ´Waar blijft de kerstman?’

‘Waar Blijft de Kerstman?’ is een geweldige show vol humor én muziek! Met een live orkest en het koor van Night of the Proms! (Fine Fleur)

Maak kennis met een hyper-dramatische elf, een zoekende koning en een ‘influ-elf’! Word meegenomen op een zoektocht naar de Kerstman en zing mee met al je favoriete kerstliedjes!

Echt een show voor jong en oud! Weet je nog niet hoe je kerstvakantie te vullen? Ga dan zeker eens kijken. Wij zijn met een happy kerstgevoel buitengegaan

Het verhaal Prinses Sopranina is niet gelukkig… Niemand in heel het koninkrijk weet hoe ze haar weer kunnen opvrolijken. Ten einde raad laat haar vader, Koning Bariton, de Kerstman komen om het probleem op te lossen. Twee gekke Kerstelfjes, Amadee en Amanee, komen als eersten aan. Maar wat blijkt… de Kerstman zelf is er niet! Sterker nog, ze kunnen hem niet bereiken! De twee Kerstelfjes beginnen er dan maar zelf aan: zij zullen die prinses wel terug aan het lachen krijgen! Met goocheltrucs, verhaaltjes, muziek én met de hulp van Influ-Elf, gooien ze alles in de strijd.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page