top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Voor het eerst naar de bioscoop met Bumba!


Vanaf 23 december komt Bumba samen met zijn circusvriendjes voor het eerst naar de bioscoop. Een ervaring die perfect past bij de allerkleinsten, die hiermee ook hun eerste bezoekje aan de cinema kunnen brengen. Eind dit jaar kunnen ze terecht in alle Vlaamse Kinepolis bioscopen.

Speciaal voor de kleinsten


De film werd volledig op maat van het Bumba publiek gemaakt. Met interactieve momenten, gedempt geluid en een gedeeltelijk zaallicht, kunnen de kleinsten komen genieten van hun eerste filmervaring.


Het verhaal


Je bent uitgenodigd op het verjaardagsfeest van de circusdirecteur! Dat vieren we met een bijzondere voorstelling vol dans, muziek en magie, afgewisseld met bekende Bumba fragmentjes. Maar… Noor, de dirigente van het circus, heeft geen cadeautje! Dat was ze helemaal vergeten. Samen met Bumba, Bumbina, Bumbalu en al hun vriendjes, gaan de kleinsten op zoek naar een oplossing. Meezingen, dansen en spelen is dus de boodschap.Feestelijke première


Zin in een snackje, drankje, goodiebag, filmdiploma en een ontmoeting met Bumba en Bumbina? Dan mag je zaterdagochtend 9 december afzakken naar Kinepolis Antwerpen voor de feestelijke première van ‘Bumba: het grote verjaardagsfeest’. Tickets hiervoor zijn nu verkrijgbaar.

コメント


bottom of page