top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

"Tot onze grote spijt" - Johan Terryn


De speellijst van "Tot onze grote spijt" is intussen ferm aangedikt, in totaal staan er geen 7 maar 24 voorstellingen over heel het land ingepland.

Het begint in De Studio in Antwerpen, daar begint het al op 17 oktober en verder vervoegen o.a. Hoeilaert, Evergem, Schoten, Zaventem, Temse, Sint-Niklaas, Lokeren en Merksem de speellijst.Meer nog: de ticketverkoop is (bijna) overal gestart!

Meer nog: in Lint zijn de tickets al uitverkocht! Maar ook in Gent, Leuven, Mechelen, Heusden-Zolder en Waregem loopt het hard. Wees er tijdig bij...
Geschilderd portret door Gwen Vanderstraeten.


Tot Onze Grote Spijt - de voorstelling

Tot Onze Grote Spijt is een wonderlijke reis doorheen het spijtverteringsstelsel. Een geestige conférence over dat éne gevoel dat we allemaal kennen en liefst niet willen hebben op ons sterfbed: spijt.

Check de speellijst en reserveer nu al je TICKETS!

Foto: Diego Franssens


En er staat nog meer op de planning!


Tot Onze Grote Spijt - de podcast


De podcast krijgt een tweede reeks en start op 1 juli 2023. Zes nieuwe afleveringen staan te popelen om online te verschijnen.

De tweede reeks van de veelbeluisterde podcast wordt gelanceerd op zaterdag 1 juli 2023 met zes nieuwe verhalen. Spijt van het moederschap, spijt van een platonisch gebleven jeugdliefde, spijt van een geliefde te kwetsen, spijt van een unieke kans te verknoeien, spijt van geen betere band te hebben opgebouwd en de spijt willen vermijden niet alles uit het leven te halen: dat zijn de verhalen van Leen, Wim, Ruth, Lieve, Nele en Erik.

Samen met vriend en kunstenaar Randall Casaer ontrafelt Johan opnieuw het fenomeen spijt in deze boeiende levensverhalen.

Als je in je podcast app op 'volgen' klikt, krijg je de afleveringen automatisch op je apparaat. Deze tweede reeks verschijnt in samenwerking met Het Nieuwsblad.


Tot Onze Grote Spijt - het boek"Spijt is een dubbele vorm van verdriet: het verdriet om wat anders had moeten lopen en het verdriet om dat met tegenwerkende kracht te beseffen en met je mee te dragen. Je ervaart spijt dan ook meestal als iets negatiefs. Maar eigenlijk is het een fotografisch negatief: als je de donkere kamer durft in te duiken, kun je er de positieve betekenis van ontdekken.""Tot onze grote spijt, waarom je spijt eerst moet omarmen voor je kan loslaten" verschijnt in september 2023 bij Lannoo en is nu al vooraf te bestellen.Masterclass - "Hack je automatische piloot"


Na de zomer staat er een bijzondere Masterclass op het programma: Wil jij leven en werken op automatische piloot?

Soms is dat wel lekker makkelijk natuurlijk. Heb je even de handen vrij om de toekomst een beetje te plannen. Maar de wereld is in snelle verandering: een pandemie, een oorlog, een energiecrisis, wie weet welke luchtzakken er nog aankomen. Dus is het tijd om die ouwe automatische piloot een 'hackje' te zetten. Want het heeft geen zin om nieuwe uitdagingen aan te pakken met oude oplossingen.

Daarom dus deze dag vol inspiratie. "Hack je automatische piloot" gaat op zoek naar manieren om je leven, je carrière en je organisatie opnieuw manueel en intuïtief te leiden.


Jullie crew bestaat uit Prof. Dr. Elke Geraerts (Mentaal Kapitaal), Prof. Dr. Erik Franck (Als je niets verandert, verandert er niets), Dr. Elke Smeets (Geluk en Optimisme) en Johan Terryn (Tot onze grote spijt). Samen zorgen ze voor een prikkelende vlucht. Je checkt in met wat handbagage en je checkt uit met minstens 20 kilogram aan bagage vol inzichten om mee te nemen naar je organisatie en daar eigenaarschap en veerkracht bovenaan de agenda te plaatsen."

HACK JE AUTOMATISCHE PILOOT is een masterclass van Better Minds at Work . Naast de keynotes over veerkracht, mindset en eigenaarschap zal de voorstelling Tot onze grote spijt op deze dag in avant première te zien zijn. Want spijt is niet alleen een lastig gevoel, het is ook een geweldige bron van feedback om in de toekomst betere beslissingen te nemen.
Comments


bottom of page