top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Thearte zoekt mensen met een passie voor musicalIn 2020 nam Thearte, de organisatie onder leiding van musicalacteur Jeroen Logghe, de gekende musicalopleiding van Event-Team over. Na ruim 15 succesvolle jaren veranderde de noemer, maar het doel bleef ongewijzigd: op een uiterst professionele manier elke leerling naar een hoger niveau tillen, met aandacht voor de noden van de musicalartiest in wording. Sindsdien is ook de Musical Academy van Thearte een begrip geworden in Gent.


Voor het aankomende schooljaar verwelkomt Thearte graag terug een verse lading musicaltalent tussen 7 en 50 jaar jong! De Musical Academy vindt al enkele jaren plaats in Doxtudio (Dok Noord) in Gent. De opleiding bestaat uit 26 lessen op zaterdag en loopt van september 2024 t.e.m. 18 mei 2025. Tijdens de opleiding wordt toegewerkt naar een grootse slotshow in CC De Stroming in Evergem!


De leerlingen krijgen les van uitsluitend professionele artiesten/docenten, die allen een professionele opleiding genoten. Door middel van een doorschuifsysteem, is er elke zaterdag les in telkens 2 van de 3 musicaldisciplines (spel, zang of dans). Naarmate de slotshow dichterbij komt, worden deze 3 disciplines samengevoegd. De kinderen en tieners worden opgesplitst in groepen op basis van leeftijd. De volwassen groepen worden ingedeeld op basis van instapniveau.


Er kan aangesloten worden als BEGINNER, maar wie al meer jaren ervaring op de teller heeft, kan deelnemen aan de selectieproef op 14 september om toegelaten te worden tot de groepen ERVAREN of GEVORDERD.Twijfel je nog of de opleiding iets voor jou is? Op 21 september is er de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen bij ons!

Laaien de musicalkriebels flink op na het lezen van dit bericht?

Ontdek dan alle info over de musicalopleiding van Thearte op www.thearte.be/musicalacademy en schrijf je in voor de proefles of volledige opleiding!

Comments


bottom of page