top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Thearte: Musical Masterclasses zomer 2024Wegens het succes van de vorige edities en de toenemende vraag, organiseert Thearte deze zomer terug 2 Musical Masterclass-weekends in Gent, bedoeld voor ervaren jongvolwassenen tussen 16 en 40 jaar oud, die zichzelf willen uitdagen!


Tijdens een intensief weekend werk je met experts uit het vak aan jouw techniek en kwaliteiten als performer en krijg je bruikbare tips om jouw auditieprestaties aanzienlijk te verbeteren. De Musical Masterclasses vormen de ideale voorbereiding voor wie wil auditeren voor een opleiding of productie of gewoon voor wie zichzelf en zijn/haar skills verder wil ontwikkelen.


Een eerste masterclassweekend vindt plaats van 9 t/m 11 augustus, o.l.v. masters Goele De Raedt, Sébastien De Smet en Oonagh Jacobs.

Het tweede weekend vindt plaats van 23 t/m 25 augustus, o.l.v. masters Ann Van den Broeck, Maarten Bosmans en Matthew Michel.


Een masterclassweekend vindt plaats van vrijdagavond t/m zondagavond. Om het ijs meteen stevig te breken, leg je op vrijdagavond een fake auditie af voor de docenten en de andere deelnemers (max. 15), waarin je een song naar keuze brengt, een opgelegde scène speelt en er een korte dansauditie afgenomen wordt. Spannend wel, maar zo is dit moment ook ineens achter de rug! Bovendien vormt het een handig moment voor het docententeam om werkpunten te ontdekken.


Op zaterdag en zondag vinden masterclasses dans, spel en zang plaats in een groep met max. 15 deelnemers, waarin voldoende ruimte wordt voorzien voor individuele aandacht. Tijdens het weekend krijg je bovendien privé-zangles van musicalactrices en zangdocentes Ann Van den Broeck of Goele De Raedt.


De plaatsen zijn beperkt tot 15. Schrijf je nu in via www.thearte.be/masterclasses!

Comentarios


bottom of page