top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Studio 100 lanceert de Studio 100 Magic Circle


Vanaf nu kan iedereen de trotse eigenaar worden van een unieke Studio 100 NFT. Daarmee treden de eigenaars toe tot de Studio 100 Magic Circle en krijgen ze toegang tot 25 exclusieve ervaringen of voordelen.

NFT’s en blockchain technologie zullen in de toekomst op vele vlakken een rol spelen. Studio 100 wil die trein niet missen en zet hiermee zijn eerste stappen in wat een complexe materie lijkt. Van die complexiteit zullen de leden van de Magic Circle gelukkig niks merken, want Studio 100 stopt de hele technologie onder de motorkap en zorgt ervoor dat toetreden even eenvoudig is als het kopen van een ticket voor een show.


Centraal komt de digitale toegangskaart te staan: Een unieke Samson NFT die écht van jou is. Studio 100 koppelt aan elke NFT 25 exclusieve ervaringen of voordelen. De eigenaar van een Samson NFT treedt namelijk automatisch toe tot de Studio 100 Magic Circle. Alle leden van die Magic Circle krijgen de kans om de magie van Studio 100 van heel dichtbij mee te maken.


Het gaat om 250 NFT’s, waarbij aan elke NFT 25 unieke ervaringen of voordelen verbonden zijn. De toegang tot de Studio 100 Magic Circle kost 250 euro.


Anja Van Mensel, CEO Benelux Studio 100: “Meer dan louter een NFT” “Naar aanleiding van 25 jaar Studio 100, dat we trouwens nooit echt hebben kunnen vieren door covid, lanceren we de Studio 100 Magic Circle. De lidkaart is een heuse Samson NFT en we beloven de 250 leden, 25 exclusieve ervaringen en voordelen die we nooit eerder hebben aangeboden. Het gaat over zaken die we onmogelijk aan het grote publiek kúnnen aanbieden: een kijkje achter de schermen bij een show, als VIP naar een première, een uitnodiging voor een persconferentie, een bezoekje aan een opnameset, een rondleiding in onze ateliers… Kortom stuk voor stuk onvergetelijke belevenissen. Zo kan wie er snel bij is, al inschrijven voor een voorstelling van de Red Star Line inclusief een kijkje achter de schermen.”


Kevin De Mulder, hoofd Digital bij Studio 100: “Al 25 NFT’s verdeeld onder winnaars” “3000 mensen namen deel aan de wedstrijd op magiccircle.studio100.com, daarvan zijn ondertussen de 25 winnaars bekend. Zij treden alvast toe tot de Studio 100 Magic Circle. Er zijn dus nog 225 NFT’s te koop. Meer worden het er niet, we houden het dus zeer exclusief! Op de website van Studio 100 Magic Circle en de social media kanalen van Studio 100 komt alle informatie over de ervaringen en voordelen te staan.”


lidmaatschap & info: magiccircle.studio100.com

Comments


bottom of page