top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Studio 100 lanceert animatiereeks "nurdys"

Studio 100 kondigt met trots de lancering aan van "nurdys", een betoverende 2D-animatiereeks voor kinderen van 0 tot 5 jaar.Piero Cavaliere, Director Content Distribution & Partnerships: “Met nurdys voegen we een unieke animatiereeks toe aan de rijke Studio 100 catalogus. We mikken zowel op een lokaal als internationaal publiek. In België en Nederland lanceren we de reeks bij onze bestaande partners. De rest van wereld zal “nurdys” later dit jaar kunnen ontdekken via YouTube.“

De reeks is vanaf vandaag in Vlaanderen te bekijken via VTM GO, Streamz en de Studio 100 GO Pass.Elke aflevering is een compilatie van korte items die bekende elementen uit de echte wereld integreert, zoals vormen (cirkel, vierkant en rechthoek) en concepten als groot & klein, stapelen & bouwen, voor & achter, en nog veel meer. Deze herkenbare elementen stimuleren het leerproces van de allerkleinsten en maken de ervaring van "nurdys" zowel leuk als leerzaam.


"Nurdys" is het geesteskind van de Nederlandse designer Ellen Langendam, die op 15-jarige leeftijd het eerste nurdy-personage creëerde. Studio 100 heeft deze reeks in samenwerking met haar ontwikkeld. Met “nurdys” brengt Studio 100 een kleurrijke wereld tot leven die jonge kinderen zal betoveren, en hen helpt de wereld om hen heen beter te begrijpen.


Nurdys is een 2D animatiereeks, bestaande uit 3 seizoenen van 13 afleveringen. Elke aflevering is een compilatie van korte items en duurt in totaal +/- 6 minuten.

Het eerste seizoen is vanaf vandaag te bekijken via VTM GO, Streamz en de Studio 100 GO Pass. De twee resterende seizoenen volgen dit najaar.

Comments


bottom of page