top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Studio 100 kondigt nieuwe feelgood musical aan: Tien om te zien

Vandaag 35 jaar geleden werd de allereerste aflevering van het legendarische Tien Om Te Zien uitgezonden op VTM. De ideale dag dus om Tien Om Te Zien, De Musical aan te kondigen!


Tien Om te Zien, De Musical is de opvolger van de succesvolle feelgood musical Vergeet Barbara, die 120.000 bezoekers mocht verwelkomen. Ook de nieuwe feelgood musical is een perfecte mix van humor en nostalgische Vlaamse tophits.De musical vertelt het verhaal van 4 vrienden die met de komst van Tien Om Te Zien hun kans zien om als boysband een plaats in de spotlights te veroveren. Maar… is iedereen wel zo opgezet met hun plannen? En is de Vlaamse showbizz wel klaar voor hen?

Het wordt een onvergetelijke musical, boordevol nostalgische Vlaamse tophits en met een indrukwekkende sterrencast, met onder meer Nathalie Meskens, Ruth Beeckmans, Kürt Rogiers, Laura Tesoro, Jonas Van Geel, Mathias Mesmans, Peter Thyssen en Tom Audenaert.


Gastvrouw en gastheer Anne De Baetzelier en Willy Sommers stelden vandaag bij Studio 100 de bezielers en cast voor aan de pers.

Anja Van Mensel, CEO Benelux Studio 100:

“Deze musical zal, net als Vergeet Barbara, vol hilarische scènes zitten dus er zal zeker gelachen worden. Alle nummers zijn echte meezingers en de cast bestaat uit tonnen talent. Daarnaast is Tien Om Te Zien één van de kroonjuwelen van VTM, al jaren een betrouwbare partner waar we graag mee samenwerken. Ik kijk er naar uit!”


Gert Verhulst, Founding father van Studio 100:

“Bij Vergeet Barbara stond ik zelf op de planken. Het was een feest om elke keer mensen vanop de tribune luidkeels mee te horen zingen. Ik kijk dan ook echt uit naar deze nieuwe feelgood musical, al speel ik deze keer niet zelf mee. De muziek die toen populair was, is nu nog steeds breed bekend. Tien Om Te Zien was het eerste programma waar het Vlaamse lied zo in de kijker werd gezet. We gebruiken in deze musical muziek uit de eerste 5 jaar van Tien om te zien. De muziek krijgt een nieuw jasje, maar zal altijd herkenbaar zijn.”


Het idee is van Gert Verhulst en samen met Anja Van Mensel en Tijl Dauwe uitgewerkt. Tijl Dauwe neemt ook regie & scenario voor zijn rekening.


CAST

Peter Thyssen

Ruth Beeckmans

Mathias Mesmans

Jonas Van Geel

Tom Audenaert

Kürt Rogiers

Nathalie Meskens

Laura Tesoro


PRAKTISCHE INFO

vanaf 8 december 2024 in Studio 100 Pop-Up Theater PuursComments


bottom of page