top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Schittert jouw peuter/kleuter binnenkort in de Bumba videoclip?

Het is feest in het circus, want Bumba blaast dit jaar 20 kaarsjes uit en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Deze mijlpaal van twee decennia aan vrolijkheid, avonturen en muziek met de circusvriendjes moet gevierd worden. 

Al generaties lang is Bumba de lieveling van de kleinste Vlaamse en Nederlandse kinderen.2024 wordt een jaar vol feestvreugde. Bumba en zijn vrienden nodigen iedereen uit om samen te genieten van een jaar vol verrassingen:


Speel mee in de verjaardagsvideoclip

Op 21 februari komt Bumba met een bijzonder verjaardagsliedje. Niet alleen om zijn eigen verjaardag te vieren, maar ook die van alle peuters en kleuters.

Voor de bijhorende videoclip zoeken Studio 100 en Ketnet Junior kleine clowntjes. Neem een foto van je kindje in een Bumba-outfit voor een neutrale achtergrond, stuur hem in en maak kans!


Alles voor een stevig Bumba feestje

Vier verjaardagen thuis of in de klas helemaal in Bumba thema. Op de speciale Bumba feestpagina staan de leukste feestkleurplaten, circusversieringen en speelgoed.

Meer informatie over deelname aan de videoclip en het feestpakket op Studio100.com/bumba


Bumba in cijfers:

Van de succesvolle tv-reeks werden er 120 afleveringen gemaakt en deze worden nog steeds uitgezonden op Ketnet Junior, de Ketnet-Junior app en VRT Max. Bumba is wereldwijd goed voor meer dan 720 miljoen views op YouTube. In de Benelux zit Bumba aan bijna 550 miljoen views.


Ook de producten van Bumba zijn al jaren een groot succes. Er werden meer dan 2 miljoen boeken verkocht en meer dan 7 miljoen merchandising items. De liedjes van Bumba en zijn circusvriendjes klinken ook als muziek in de oren. Iedereens favoriete clown heeft namelijk meer dan 36 miljoen streams op de streamingsdiensten.

Comments


bottom of page