top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Dit was de Samson & Marie Kerstshow

Bijgewerkt op: 25 mei 2023

Vandaag was het eindelijk zover! De Kerstshow van Samson en Marie ging in première in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne.
Voor de allereerste keer zagen we Marie aan het werk in de Kerstshow. Al meer dan drie jaar is Marie het nieuwe baasje van Samson, maar omwille van de pandemie konden ze nu pas hun eerste shows samen spelen.

Het publiek was alvast bijzonder enthousiast. Zij zagen Samson & Marie op het podium stralen naast vaste waarden als De Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen. Ook het uitgebreide Samsonballet en -koor tekenden voor deze sfeervolle en hartverwarmende voorstelling.

Marie: “Ik heb zo lang afgeteld naar dit moment, eindelijk is het zover! We hebben er met z'n allen dan ook van genoten. Als kind keek ik zelf ook altijd enorm uit naar de kerstshows van Samson & Gert, dus voor mij is het heel speciaal dat ik hier nu zelf sta.”

Na de voorstellingen in De Panne keert de Kerstshow bovendien, na meer dan 11 jaar, terug naar de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Dat is dé zaal waar het allemaal begon in 1991 en waar de eerste kerstshows werden gespeeld. Daarna zijn Samson & Marie ook nog te zien in het Trixxo Theater Hasselt.

Het blijft hartverwarmend om te zien hoe @verhulstmarie straalt op het podium en met open armen de fans ontvangt. Niets dan warmte in deze kerstshow
Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page