top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Priscilla, Queen of the desert Repetities

Bijgewerkt op: 29 dec. 2022

InTeam Producties zorgt voor een absolute première in de Benelux met de komst van de Nederlandstalige versie van de legendarische musical PRISCILLA, QUEEN OF THE DESERT naar de Arenbergschouwburg in Antwerpen .

De 80’ies en 90’ies hits, die de musical zo populair maken, worden in het Engels gebracht. Maandag was de voltallige cast aanwezig voor de eerste repetities waarin al wat liedjes werden ingezongen en de eerste choreografieën o.l.v. @matthewjohnmichel werden ingestudeerd.

Producent InTeam met regisseur Niels de Valk verraste de cast met een feestelijke taart als officiële start van de repetities. Natuurlijk kon een glaasje roze bubbels niet ontbreken nadat Jens Broes als Miss Understanding de taart had aangesneden. Kortom, een dag met een glitterrandje voor hoofdrolspelers @jeroenlogghe , @brechtcall , Baptiste Vuylsteke, Jens Broes, Saïn Vantomme, Joke Van Robbroeck, Inge Teeuwen en het tienkoppig ensemble. De voorstelling, begeleid door een live band onder leiding van Charles Vanden Broucke, is te zien van 27 januari tot en met 5 februari 2023 in de Arenberg in Antwerpen.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page