top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Priscilla Queen of the desert maakt knallende start met première

De Arenbergschouwburg werd gisteren omgetoverd tot the Cockatoo Club van Miss Understanding, inclusief swingende live muziek, schitterende dancing queens en een fantastische live band. Het kwam niet op een glittertje meer of minder op de scène en het publiek wist dit te smaken. Vanaf het openingsnummer zat "the vibe" erin.

Toch raakt deze musical, gebaseerd op de gelijknamige cultfilm waarin drie drag's een avontuurlijke reis per bus ondernemen door de Australische woestijn en elkaar zo nog beter leren kennen, zeker ook een gevoelige snaar.

Brecht Callewaert als transvrouw Bernadette, Jeroen Logghe en Baptiste Vuylsteke bespelen de balans tussen showtime en realtime met finesse. Het publiek genoot van de talrijke kostuumwissels op de straffe noten van drie diva's die de leukste party-hits ten gehore brachten. Stilzitten was geen optie. Producent/regisseur Niels De Valk en choreograaf Matthew Michel blikken terug op een fantastische voorstelling.Priscilla, Queen of the Desert - tot en met zondag 5 februari in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. www.inteam-producties.be
Comments


bottom of page