top of page
  • Foto van schrijverKristel Goddevriendt

Première van 'Het Geheugenspel' in regie van Vlaams regisseurskoppel
Vlaams regisseurskoppel Jan Verheyen & Lien Willaert pakken groots uit met eerste bioscoopverfilming van Nicci French-bestseller, ´Het Geheugenspel’ die vorige week donderdag 11 mei in première ging in België in Kinepolis Antwerpen.


Deze week mogen ze dat nog eens overdoen in Nederland.


De première van Het Geheugenspel is er eentje voor de geschiedenisboeken, waarbij schrijvers- en regisseursduo (Nicci French en Jan Verheyen & Lien Willaert) de handen in elkaar slaan en samen op de rode loper verschijnen ter voorstelling van hun film.


Het Geheugenspel is de derde samenwerking van regisseursduo Jan Verheyen en Lien Willaert. De verfilming van de psychologische thriller, naar de bestseller van het fameuze Britse schrijverskoppel Nicci French, is meteen ook een primeur want nooit eerder werd een bioscoopverfilming gemaakt van een van hun boeken. In deze nieuwe Vlaamse film (in co-productie met Nederland) zijn de hoofdrollen weggelegd voor Anna Drijver, Gert Winckelmans, Louis Talpe, Vic De Wachter, Gilda De Bal en Lynn Van Royen. Het Geheugenspel is vanaf 17 mei te zien in de Vlaamse bioscopen.

Bekijk hier onze repo van de Vlaamse première:

Trailer:

コメント


bottom of page