top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Pocahontas lost alle verwachtingen in en meer!Deze Paasvakantie is de langverwachte musical POCAHONTAS te zien in het theater. Backstage Producties haalde samen met Floris Devooght het onderste uit de kan om het publiek een fantastische én eigentijdse musicalbeleving te bezorgen.
Silke Mastbooms, Juan Gerlo, Gio Kemper, Gina Brondeel, Ivan Pecnik, Kobe Van Herwegen, Iyayi Van Brussel en Stijn Proesmans leveren een topprestatie op het podium, ondersteund door een bijzonder energiek en veelzijdig ensemble. De ene spannende scène wisselt de andere af in een flitsend tempo. Het publiek krijgt een adembenemende voorstelling te zien, waarbij de vocale hoogstandjes, straffe choreo's en de schitterende beeldzetting via een led wall zorgen voor de ultieme musicalbeleving. Producenten James Cooke, Dirk Van Vooren, Bob Jennes en Nico Warrinnier leveren hiermee hun vijfde voorstelling af in het eerste theaterseizoen van Backstage Producties.
Bekijk hier onze première repo

Het verhaal van Pocahontas werd wereldwijd bekend door de Disneyfilm, maar is nu voor de allereerste keer te zien in het theater. Kom in de paasvakantie kijken naar een prachtige familiemusical met alle gekende ingrediënten: een meeslepend verhaal, magische muziek, indrukwekkende decors, een groots ensemble, veel humor en af en toe een traan. Pocahontas vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige Indiaanse prinses en de ontdekkingsreiziger John Smith. Als deze laatste voet aan wal zet in de ‘nieuwe wereld’ raakt hij onmiddellijk in conflict met de lokale indianenstam. Tijdens één van zijn verkenningstochten leert hij Pocahontas kennen. Zij laat hem inzien dat indianen niet zomaar ‘wilden’ zijn en dat de aarde meer is dan iets dat je alleen kan bezitten. Een oorlog tussen de kolonisten en de indianen is echter onafwendbaar en als John Smith gevangen genomen wordt, zal de liefde meer dan ooit als wapen in de strijd geworpen worden…POCAHONTAS DE MUSICAL naar script van Tijl Dauwe, met muziek van Sam Verhoeven enchoreografie door Björk Gunnarsdottir wordt de vijfde productie op rij in het allereerste theaterseizoen van theatermaker Backstage Producties.
Comments


bottom of page