top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

"Please tell me you're fine" van Lennart Lemmens in première

Afgelopen zaterdag 3 februari ging de eerste kortfilm van Lennart Lemmens "Please tell me you're fine" in Première in the Roxy Theatre in Beringen.


"Please Tell Me You're Fine" is een boeiende kortfilm die het verhaal vertelt van Jo en Niki, twee individuen die tijdens een zomers avontuur de tijd van hun leven beleven, met momenten van passie in een ongewoon toilethok. Hun zorgeloze zomer neemt echter een dramatische wending als een onverwachte storm hen verrast en het toilethok omverwerpt. Deze film verkent menselijke relaties en het vermogen van mensen om in tijden van crisis nader tot elkaar te komen.


De prachtige acteerprestaties van Mathieu Carpentier en Esthern Nwanu zuigen je mee in een verhaal van paniek, ontwetendheid en angst.

Deze kortfilm (18 minuten) vliegt voorbij en slaagt erin om je op het puntje van je stoel te krijgen. Het mag gezegd worden dat dit een prestatie van niveau is, dat smaakt naar meer. Petje af voor cast en crew want deze kortfilm die ze hebben neergezet zorgt voor een serieuze 'klifhanger'…


Een productie van De Klifhangers in regie van Lennart Lemmens, met Mathieu Carpentier, Esther Nwanu, Kürt Rogiers, Lauren de Bie, Amaury Dupont, Emanoel Borges, Celeste Silva & Jasper Heyman


Bekijk hier de trailer:Comments


bottom of page