top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Persbericht: Backstage Producties pakt uit met komisch toptalent in ‘DE SCHAAR ERIN’Backstage Producties zet het nieuwe theaterseizoen in met de sprankelende komedie "DE SCHAAR ERIN". Dit theatersucces van auteur Paul Pörtner, oorspronkelijk geregisseerd en bewerkt door Bruce Jordan, belooft een avond vol humor, spanning en interactieve betrokkenheid voor het publiek. Frank De Kaey neemt de regie op zich. Met namen als Christophe Stienlet, David Cantens, Dirk Van Vooren, Helle Vanderheyden, Patrick Onzia en Vicky Florus in de cast, zet "DE SCHAAR ERIN" de toon voor een veelbelovende voorstelling. Deze getalenteerde acteurs brengen elk hun unieke flair en komische timing naar het podium, wat garant staat voor een avond vol lachen en mysterie. De komedie is te zien vanaf 4 oktober in Theater Elckerlyc te Antwerpen. 


"DE SCHAAR ERIN" is de Vlaamse bewerking van Amerika's langstlopende komedie "Shear Madness". Het succes van deze voorstelling zit in de briljante combinatie van komedie en een "whodunit" waarbij het publiek een actieve rol speelt in het oplossen van de moord. Elk detail op het podium kan een aanwijzing zijn, waardoor het publiek constant op het puntje van hun stoel zit en deel uitmaakt van de zoektocht naar de dader. Deze intrigerende voorstelling biedt een unieke ervaring waarbij de grenzen tussen acteur en publiek vervagen. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te denken, vragen te stellen en zelfs te beslissen wie de moordenaar is. Dit zorgt voor een dynamische en steeds veranderende voorstelling, vol onverwachte wendingen en hilarische momenten.


Verhaal:

Een tragische whodunit met een hilarische humoristische insteek die het moordmysterie laat zien rond de strenge huisbazin Isabelle Kozak. Alle aanwezigen hebben overduidelijk het geknipte motief om de oude tante uit de weg te ruimen. Saloneigenaar Tony, femme fatale Barbara, hautaine madame Delrey en foute zakenman Eddy zitten plots vervlochten in een doldwaas politie-onderzoek. Aan de ‘inspecteur’ en zijn niet zo snuggere kompaan de taak om dit mysterie op te lossen en niet iedereen over dezelfde kam te scheren. Een super interactieve voorstelling waarbij het publiek op een ludieke wijze mee kan zoeken en speuren naar de dader. Nooit zul je theater op die manier kunnen beleven! Met wereldwijd meer dan 12.000 voorstellingen en 40 jaar ervaring op de teller is ‘De Schaar Erin’ de ideale remedie voor elke “bad (hair) day”!Tickets en info: www.backstage-producties.be

Comments


bottom of page