top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Passie 2.0 2.5 - De zoon van een timmerman - zoekt medewerkers

Passie 2.0 2.5 is een heruitgave van Passie 2.0 2.0.Het openlucht evenement is een opvolger van het bekende Christus aan de Schelde. Een verhaal met een traditie in Mariekerke sinds 1971.


Met een nieuwe tekst is een hedendaagse versie van het lijdensverhaal, er één van hoop geworden. Brandend actueel in een wereld vol verandering. Ondersteund door een live muziekorkest. Met een groep van 100 gedreven acteurs en figuranten, licht- en geluidstechniek , en je hebt een niet te missen openlucht spektakel in een uniek decor tussen Schelde en kerk.


Geen totaalspektakel zonder veel volk op de planken. Passie 2.0 2.5 gaat op zoek naar acteurs, figuranten, muzikanten en medewerkers. Ervaring is hierbij minder van belang, een flinke dosis ‘goesting’ wel! De audities voor de acteurs gaan door op 25 mei en 1 juni in de kerk van Mariekerke. Iedereen kan zich aanmelden via: www.passiespel-mariekerke.euSchrijver Frank Van Mossevelde ging aan de slag met het tijdloze verhaal van Jezus over liefde en vergeving, maar ook over haat, bedrog en misleiding. Een actueel verhaal in een menselijk jasje. Onder leiding van regisseur Marc Boon wordt het verhaal tot leven gebracht met flashbacks, een openlucht decor, een live harmonieorkest en een cast van meer dan 100 getalenteerde uitvoerders. En dat allemaal terwijl de machtige Schelde het publiek aankijkt.


Met dit project hoopt de organisatie De Meivis het gemeenschapsgevoel te stimuleren over de dorpen heen. Dat was oorspronkelijk ook steeds de bedoeling van het passiespel: de regio samen naar een uniek project laten toewerken waar ze trots op kunnen zijn.


Speeldata

17-18-19-20 april 2025

25-26-27 april 2025

Tickets beschikbaar vanaf januari 2025!

Comentários


bottom of page