top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

OWLA Showtime - Welcome To The Red Carpet


Na het succes van de eerste editie van het variétéspektakel OWLA Showtime in de zomer van 2023, rolt de prachtige eventlocatie Owla Brugge vanaf 28 juni tot 15 augustus de rode loper uit voor een gloednieuwe editie van de show, die de toepasselijke titel ‘Welcome To The Red Carpet’ draagt.Bruggeling Dirk Van Vooren neemt je als gastheer mee op een waanzinnige trip en nodigt je uit om een kijkje te komen nemen in het universum van wereldsterren als Prince, Phil Collins, Katy Perry, Taylor Swift en Elvis Presley. Via de rode loper neem je ook een muzikale Hollywood-duik en wandel je binnen bij de filmpremières van 'Frozen', 'Schindler's List, 'Once Upon A Time In The West’,…


Speciaal voor deze show gekozen Belgische toppers, zoals Elke BuyleIvann, The Satyn Sisters en wereldreiziger, maar vooral Bruggeling Steve Ryckier kruipen in de huid van de grootste zangers en zangeressen. Alexandra Malter, 4de generatie van de gelauwerde circusfamilie 'Malter', zorgt met haar hoelahoeps voor een meer dan zinnenprikkelend hoogtepunt. Het ravissante Duitse duo MonaLaura brengt het publiek letterlijk naar hogere regionen met hun prachtige luchtacrobatie. Het Spaanse Trio Olé speelt op hun mariachi gitaren, brengt heerlijke slapstick en jongleert zich een weg naar ieders hart. Voor een waar licht- en laserspektakel ben je bij de Duitse showkunstenaar Volker Maria Maier aan het juiste adres en de Maltese soprane Christine Dalli blaast iedereen omver met haar stem als een orkaan.


Een ijzersterke liveband en swingende showdansers ondersteunen dit heerlijke avondje topentertainment in het hart van Brugge.


Wij gingen voor jullie de show al eens uittesten. Beelden zeggen meer dan woorden dus kijk zeker eens naar ons fotoalbum!
Van 28 juni tot 15 augustus in Owla Brugge


Tickets en info: owlabrugge.be


Comments


bottom of page