top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Nog voor de première wordt 'The broken circle breakdown' verlengd

Bijgewerkt op: 5 apr. 2023


Het is zover. Producent AuFond Producties gaat eind deze week in première met het langverwachte THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN. Dit theaterstuk met Lize Feryn en Roel Vanderstukken, live begeleid door een vierkoppige bluegrass-band, lokt in april volle zalen naar de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de productie herneemt wegens succes én een grote tour doorheen Vlaanderen zal maken. Op 24 juni is de voorstelling eenmalig te zien in Theater Elckerlyc als verlenging van de reeks in het Fakkeltheater.

HERNEMING WEGENS SUCCES


Op zaterdag 24 juni zullen Roel Vanderstukken, Lize Feryn en hun live bluegrass band intrede nemen in Theater Elckerlyc met THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN. “Will the Circle be Unbroken”, “Wayfaring Stranger” en “If I Needed You” zijn nummers die intussen in het Vlaams collectief geheugen gegrift zijn. Zij vormen dan ook de basis voor het theaterstuk van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels, waarop de gelijknamige film met o.a. Veerle Baetens gebaseerd werd.

De voorstelling is eenmalig te zien in Theater Elckerlyc als verlenging van de reeks in het Fakkeltheater. De plaatsen zijn dus beperkt, dus snel reserveren is de boodschap.


Tickets via www.elckerlyc.be en 070 691 002 (max. € 0,30/min).


TOURNEE DOORHEEN VLAANDEREN Wie niet in Antwerpen kan of wil komen kijken, wordt dit najaar op hun wenken bediend. Vanaf 16 september speelt de voorstelling maar liefst 32 voorstellingen op tour verspreid door Vlaanderen. De volledige tourlijst vindt u hier.


THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN GRIJPT JE BIJ DE KEEL.


Wat doet ge wanneer ge het kostbaarste uit uw leven kwijtspeelt? Wordt ge kwaad? Wordt ge depressief? Of loopt ge weg? Weg van uw verdriet. Waarnaartoe, dat maakt niet uit, maar weg. Weg. Weg. Weg. Eindeloos weg. Alabama (Lize Feryn) en Monroe (Roel Vanderstukken) ontdekken wat rouwen doet met ne mens in dit intense verhaal. Een verhaal over liefde voor mekaar, liefde voor een kind en liefde voor de dood.SCRIPT: Johan Heldenbergh & Mieke Dobbels - Schatplichtig aan Richard Dawkins en Dan Bennett

REGIE: Manu Jacobs

CAST: Roel Vanderstukken (Monroe) & Lize Feryn (Alabama)

ORKEST: Guido Bos (contrabas/vocals), Thierry Schoysman (banjo/mandoline/vocals), Bert Van Bortel (gitaar/mandoline/vocals) & Dirk Fonteyn (viool/vocals)

Comments


bottom of page