top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Nieuwe wintersingle én clip vanSamson & Marie!

Vorige vrijdag ging de clip bij de nieuwe wintersingle van Samson & Marie online. 'Bibber bibber bibberlip, ik voel mij een diepvrieskip': met deze typische, plezante songtekst laat het vrolijke duo je al meteen zo hard lachen dat je niets meer merkt van de kou. Maar anders is er altijd nog het dansje uit de clip om mee op te warmen!Bibber bibber bibberlip, hier komt een nieuwe videoclip Samson en Marie hebben het al heerlijk naar hun zin gehad dit najaar. Ze zongen samen hun nieuwe single 'Bibberlip' in, waarin ze je helpen het koude weer door te komen samen met hun vrienden Brandweerman Bill, Bakkerin Florentine én de enige echte Burgemeester. Omdat de dagen weer donkerder worden, we onze winterjassen weer moeten bovenhalen en we weer beginnen rillen van de kou, zijn Samson en co er met dé oplossing: een vrolijke videoclip met een dansje om het samen weer warm te krijgen. We klappen samen in onze handen, stampen met onze voeten en springen op en neer. Doe jij ook mee?
Marie:"De winter is mijn favoriete seizoen, dus vonden we het superleuk om een videoclip op te nemen in winterthema! In de clip dansen we samen tot we het warm krijgen, dus ik hoop dat iedereen het dansje snel meedoet!"


Nieuw album

Samson en Marie hebben nog een heleboel andere liedjes klaarstaan om de winter mee in te duiken. Op het nieuwe album, 'Samson & Marie 3', staan er nog 9 nummers om je heerlijk aan op te warmen. Vanaf 10 november is het album overal verkrijgbaar en te beluisteren. Krijg je niet genoeg van hen? Kom dan zeker eens lang bij De Grote Sinterklaasshow, of de Samson & Marie Kerstshow in december.


Info en tickets Samson & Marie Kerstshow: studio100.comความคิดเห็น


bottom of page