top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Nieuwe single voor GameKeepers 'Niet Game Over'

Bij de start van de zomer komen de GameKeepers met nieuwe muziek. Hun nieuwste single ‘Niet Game Over’ is nu overal te beluisteren. Bij de nieuwe single hoort ook een videoclip: het is de eerste videoclip van Imea Denooze, die sinds eind vorig jaar de rol van Sari heeft opgenomen in GameKeepers. In de gelijknamige reeks moeten Mats (Andres Doise) en Sari (Imea Denooze) elke aflevering een andere game uit het brein van GameMaster Cordelia winnen om de wereld te beschermen tegen groot onheil. GameKeepers is een coproductie van Ketnet en Studio 100.


De nieuwe GameKeepers single ‘Niet Game Over’ is nu te beluisteren.


De GameKeepers kijken er enorm naar uit om deze zomer op verschillende Vlaamse podia te staan met deze single en een gloednieuwe act.


Een derde seizoen In september gaat het derde seizoen van GameKeepers van start bij Ketnet. In GameKeepers volgen we de avonturen van Mats en Sari, die samen met een aantal andere studenten in 'Villa Forêt' wonen, onder de hoede van de vreemde conciërge Jacob. Het groepje vrienden heeft het druk met schoolwerk en plezier maken, maar Mats en Sari hebben daarnaast ook een verpletterende verantwoordelijkheid. Zij zijn de GameKeepers van Game Quest, een computerspel dat verborgen zit in de villa en telkens opnieuw gespeeld én gewonnen moet worden. Want als ze verliezen, breekt GameMaster Cordelia los uit het spel en kan ze haar kwade krachten op de echte wereld loslaten. Mats en Sari moeten elke keer alles op alles zetten, en al hun talenten inzetten om te winnen. Ze krijgen daarbij de hulp van Lelia, die het computerspel van binnen en buiten kent. Het ultieme doel: alle missies tot een goed einde brengen en als echte helden het spel winnen.


Vanaf 6 september is het derde seizoen van GameKeepers te zien op Ketnet, en in de Ketnet app.


Gamekeepers Event

Stap mee in de wereld van Mats & Sari tijdens het exclusieve Gamekeepers Event, op 4 & 5 november 2023 bij Studio 100 in Schelle. Ontmoet je helden tijdens een meet & greet, zing samen met hen hun laatste single, krijg een rondleiding door het echte decor en toon jouw lasershoot skills. En dat is nog niet alles! Je ontdekt als eerste de laatste aflevering van het nieuwe seizoen in avant-première.

コメント


bottom of page