top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Nachtwacht neemt clip open kondigt nieuwe show aan

Gisteren werd in het Steenbakkerijmuseum in Boom de nieuwe clip van Nachtwacht opgenomen, met Sophie Janssens (Keelin), Louis Thyssen (Vladimir) en Gio Kemper (Wilko).Dit is de clip die hoort bij de nieuwe single ‘Samen sterk’, die uitkomt op 15 mei.


De clip zelf kan je bekijken vanaf 17 mei om 17u op het YouTube kanaal van Nachtwacht en Studio 100 TV.


‘Samen sterk’ gaat over de kracht van vriendschap. Met vrienden om je heen, kan je elke uitdaging aan. En dat geldt zeker voor de Nachtwacht: 3 beste vrienden, elk met hun eigen sterktes, die samen het kwaad bestrijden.


Dit is de tweede videoclip van Sophie Janssens, die nu al een jaar de rol van Keelin vertolkt.


En er is nog meer goed nieuws voor de fans! Vanaf nu staat de nieuwe Nachtwachtshow “De Bevroren Sneeuwkoningin” in verkoop! Vlad, Wilko en Keelin zijn enorm vereerd wanneer ze een bezoek mogen brengen aan het ijspaleis van Sneeuwkoningin Frosta in de Onderwereld. Samen met haar toegewijde butler legt ze haar drie gasten uit Schemermeer in de watten. Maar dan duikt de kwade IJsgeest Iskal op. Hij bevriest de Sneeuwkoningin en is van plan om heel de wereld in ijs te veranderen. De Nachtwacht moet samen met Vega proberen om de Sneeuwkoningin te ontdooien, én om de IJsgeest naar het Duistere Hart te sturen voor hij alles en iedereen bevriest.


Tijdens het Hemelvaartweekend staan de Ketnet kanalen (zender, website en app), ook helemaal in het teken van Nachtwacht. Fans kunnen een heel weekend lang de favoriete afleveringen en films bekijken van de Nachtwacht. Ook de interactieve verhalen ‘De 4de Nachtwachter’ en ‘De Nachtwacht Academie’ staan extra in de kijker op de Ketnet website en app.


Meer info op studio100.com

Comments


bottom of page