top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Musical Disney Winnie de Poeh beleeft z’n première in OostendeDe Disney-musical Winnie de Poeh komt voor het eerst naar Vlaanderen, nadat deze succesvol heeft gespeeld in New York, Chicago, Londen en op tournee in de Verenigde Staten, Nederland en Engeland. De voorstelling, gemaakt door Jonathan Rockefeller, is van oktober 2023 tot en met mei 2024 te zien in Vlaanderen, volledig in het Nederlands gespeeld en gezongen.


In het najaar is de voorstelling te zien in Gent, Roeselare en Oostende.

In het voorjaar is de voorstelling te zien in Antwerpen, Oostkamp, Zele, Genk, Beringen, Heist-op-den-Berg en Izegem.


Gisteren ging hij in première in Oostende.

Je kan hier onze fotoreportage bekijken:
Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil (oh… en vergeet Teigetje niet!) komen tot leven in een prachtig verbeelde musical-bewerking.


Met de wereldberoemde Disney-liedjes van Oscar- en Grammy Award-winnaars Robert en Richard Sherman, wordt dit verhaal verteld met nieuwe theatrale en levensgrote poppen. Gebaseerd op de wereldberoemde verhalen van A. A. Milne en de films en tv-series van Disney.


Maker en regisseur Jonathan Rockefeller:

“De muziek, de spectaculaire levensgrote poppen en de sfeervolle voorstellingen zijn de perfecte manier om het publiek te (her-)introduceren aan theater, dit is een must see-voorstelling voor Winnie de Poeh-fans van alle leeftijden. We zijn enthousiast om het Honderd Bunderbos naar Vlaanderen te brengen zodat publiek van alle leeftijden samen met ons deze hartverwarmende musical kan bekijken.”


Producent Michiel Morssinkhof:

“Winnie de Poeh is één van de bekendste en meest iconische figuren uit de geschiedenis, we zien er enorm naar uit om deze warme musical te brengen met onze cast.”


Het verhaal:

Diep in het Honderd Bunderbos staat een nieuw avontuur te beginnen, wanneer de Oostwind en de Westwind draaien. Het wordt een drukke dag voor Winnie de Poeh, als hij op zoek naar honing uiteindelijk zelfs een boom in moet duiken!

Gelukkig zijn al zijn vriendjes er om te helpen, Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn, Uil en oh, Teigetje ook!


Cast: Wesley de Ridder, Sjors Arts, Pepijn Schwartz, Robin Ketelaers, Lisa Drinkwater en Laurens Vink


winniedepoehmusical.nl

www.event-team.beComentarios


bottom of page