top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

'Muerto' in de versie van The Singing Factory

Afgelopen vrijdag ging 'Muerto' in de versie van The Singing Factory in première.Na het succes van ‘School of Rock’ in 2021 en 'Kamp Delta' vorig seizoen, maakt musicalensemble Melodia (leeftijd 14j-17j) van The Singing Factory zich klaar om verder te knallen in het Antwerpse Zuiderpershuis te knallen met 'MUERTO'.
The Singing Factory maakte een eigen versie (nieuwe regie, nieuwe arrangementen en een nieuwe choreo) van deze bejubelde Vlaamse musical over leven en overleven. De meer dan 30 jongeren in zowel hoofdcast als ensemble weten zich met musicalicoon An Lauwereins (Maria) en de fantastische Kobe Van Herwegen (Cataldo) die de hoofdrollen voor hun rekening nemen, alvast omringd en gesteund door een stevige brok ervaring en kennis op de planken.


Met de 22-jarige Aaron Van Goethem (Alberto), bekend van zijn rollen in o.a. de tv-series #LikeMe (Gunther) en 'Lisa' (Wannes), nog een opvallend gezicht in de hoofdcast. Voor de 13-jarige Mac Di Bono, zoon van Evi Hanssen en Fred Di Bono, betekent zijn rol als Chinche in 'MUERTO' dan weer zijn debuut in de hoofdcast van een musical.


Tickets & info: singingfactory.be


Bekijk hier onze première repo


Comments


bottom of page