top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Marie Antoinette: een verbluffende totaalbeleving

Musical spektakel Marie Antoinette van producent Historalia is een verbluffende totaalbeleving in een feeërieke setting aan het Kasteel van Wijnendale in Torhout.

Klinkt onmogelijk? Geloof ons, je komt ogen te kort.


Tussen de prachtig verlichte bomen waan je je naar het kasteel waar een impressionant decor werd opgetrokken. Je komt dan al ogen te kort, en dan moet de voorstelling nog beginnen. Tijdens de musical wisselen grootse massa scenes en kleinere intiemere stukken elkaar af. En daarin wordt bevestigd dat Marie-Antoinette een musical spektakel is.


Het is dus eerst en vooral een musical waarin een intrigerend stukje geschiedenis tot leven wordt gebracht door een ijzersterke cast. Je wordt in alle grootsheid weldegelijk geraakt.

Maar het ‘spektakel’ gedeelte mag ook niet onderschat worden. Een paleis, de achtergestelde buurten van Parijs, scenes met ontelbare acteurs en figuranten in schitterende kostuums, paarden met koetsen,… het is allemaal aanwezig! En dat allemaal op een magnifieke locatie.


Hebben we al verteld dat je ogen te kort komt?

Musical Spektakel Marie Antoinette is nog te bewonderen t.e.m. 7 oktober aan het Kasteel van Wijnendale in Torhout.Comments


bottom of page