top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Lotte Stevens & Pieter Jan De Paepe lanceren single 'We vieren de liefde'

Vanaf 14 augustus 2024 staan Lotte Stevens en Pieter Jan De Paepe, twee van Vlaanderens strafste stemmen, samen op de planken in de grootse musicalproductie ‘Jeanne d’Arc’ op het domein van Kasteel de Merode in Westerlo. Lotte zal in de huid kruipen van de iconische Franse oorlogsheldin en Pieter Jan vertolkt nobelman/ridder Jean de Metz. 
Op een prachtige tekst van Jelle Cleymans en muziek van Sam Gevers, brengen Lotte en Pieter Jan nu al het meeslepende Nederlandstalige pareltje ‘We vieren de liefde’ uit, dat ze ook in de musical zullen brengen.


“Jelle (Cleymans) heeft een prachtige tekst geschreven op de muziek van Sam Gevers. Bij het inzingen voelden Pieter Jan en ik meteen dat het goed zat. Ik ben dan ook blij dat het nu als single uitkomt, zodat we mensen alvast kunnen enthousiasmeren voor de voorstellingen van ‘Jeanne d’Arc’.


- Lotte Stevens -


Actrice en zangeres Lotte Stevens is naast superheldin Mega Mindy, ook musicalster en schitterde al in grote producties als ‘Evita’, ‘Rubens’, ’40-45’ en ‘Red Star Line'.De veelzijdige Pieter Jan De Paepe is frontman bij zijn eigen Deep Purple tributeband Made in Purple, zanger/gitarist bij de Spaanstalige rockband Idiomás en blies afgelopen zomer nog iedereen omver als Pater Damiaan in de gelijknamige, gelauwerde musical van Historalia aan de basiliek van Scherpenheuvel. 


Jeanne d'Arc


Na eerdere historische openluchtspektakels als ‘Marie-Antoinette’, 'Albert I’, ‘Rubens' ‘1830’ en ‘Damiaan’, presenteert Historalia vanaf 14 augustus 2024 het grootse musicalspektakel ‘Jeanne d’Arc’ op het domein van Kasteel de Merode in Westerlo, naar een scrip van Jef Hoogmartens en met liedteksten van Jelle Cleymans.Beleef de epische reis van Jeanne d’Arc in dit nieuw, adembenemend musicalspektakel. Laat je meeslepen door het verhaal van deze legendarische Franse heldin en ontdek de strijd, moed en opoffering die haar tot een icoon maakten. Met indrukwekkende decors en krachtige symfonische muziek, brengt Historalia Jeanne d’Arc tot leven zoals nooit tevoren!Tickets & info ‘Jeanne d’Arc’ via historalia.be

Comments


bottom of page