top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

"Legally Blonde, de musical" springt er volop in met de première

Bijgewerkt op: 14 feb. 2023


Gisteren kleurde de premièloper voor een keer roze i.p.v. rood voor "Legally Blonde, de musical'. Romantiek en humor maar vooral ook heel veel energie on stage.

Helle Vanderheyde,n, Loes Van den Heuvel, Jo Hens, Ivan Pecknik, Line Ellegiers, Lars Cuynen en veel ander talent gaf het beste van zichzelf.


Bekijk hier de eerste reacties:


LEGALLY BLONDE vertelt het verhaal van Elle Woods (Helle Vanderheyden), een jonge studente die hopeloos verliefd is op haar liefje Warner (Jo Hens) en besluit om hem overal naartoe te volgen. Wanneer Warner het uitmaakt om een studie Rechten te volgen, kan Elle niets anders doen dan… ook Rechten te gaan studeren! Tegen alle vooroordelen in probeert ze het te maken als advocate: een roze goudvis in een wereld vol haaien, met Professor Callahan (Ivan Pecnik) als meest bloeddorstige. Gelukkig leert ze vele vrienden kennen waaronder kapster Paulette (Loes Van den Heuvel), Brooke (Line Ellegiers) en Emmett (Lars Cuynen), en helpt chihuahua Bruiser haar over alle obstakels heen. Een hilarische feelgood musical, mét 14-koppig live orkest en… mét chihuaha! Manu Jacobs is regisseur van dienst.
Een strak decor, uptempo choreo's, sterke songs die zeker in je hoofd blijven hangen, een live-band, een sterke cast een ensemble vol energie en een geweldig schattig hondje Winky die af en toe mee de show mag stelen. OMG! Een must-see musical.

De productie speelt zowel in Antwerpen (Stadsschouwburg) als in Hasselt (Trixxo Theater).


17 februari - 20 uur - Stadsschouwburg Antwerpen

18 februari - 15 uur - Stadsschouwburg Antwerpen

18 februari - 20 uur - Stadsschouwburg Antwerpen

19 februari - 15 uur - Stadsschouwburg Antwerpen


24 februari - 20 uur - Stadsschouwburg Antwerpen

25 februari - 15 uur - Stadsschouwburg Antwerpen

25 februari - 20 uur - Stadsschouwburg Antwerpen

26 februari - 15 uur - Stadsschouwburg Antwerpen


17 maart - 20 uur - Trixxo Theater Hasselt

18 maart - 20 uur - Trixxo Theater Hasselt

19 maart - 15 uur - Trixxo Theater Hasselt


Tickets en info via www.aufondproducties.be of Teleticketservice (070 34 53 45; maandag tot vrijdag van 13 tot 17.30 uur

Bình luận


bottom of page