top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

"Lady Agatha" telt af naar de première met nog 1 week op de teller

Over precies één week gaat de langverwachte theatervoorstelling "Lady Agatha" in première. Op 23 mei zet de Rode Zaal van het Fakkeltheater haar deuren open om de 'Queen of crime' te ontvangen. Ze wordt tot leven gebracht door Lynn Van den Broeck in deze nieuwe productie van Loge10.
Wie was Agatha Christie?


Ze verkocht wereldwijd twee miljard boeken,

toch blijft haar persoonlijk leven voor velen een raadsel.

 

Duik mee in deze razendsnelle, grappige en poëtische voorstelling en ontdek het fascinerende leven van één van de meest briljante misdaadauteurs ooit:

Agatha Christie, ‘the Queen of crime’.


Agatha Christie kan worden gezien als een feministe avant-la-lettre omdat zij door haar werk en leven sterke vrouwen vertegenwoordigde. Ze was verpleegster, apothekersassistente, vloog in vliegtuigen, was de eerste Engelse vrouw die leerde surfen, maakte treinreizen in haar eentje en doorbrak zo barrières in een door mannen gedomineerde wereld.


Cast

Lynn Van den Broeck kuipt in de huid van Agatha Christie. Zij wordt omringd door Dirk Van Vaerenbergh, Karin Jacobs, Ann De Winne, Arno Moens en Danny Timmermans. Zij spelen alle personages die belangrijk waren in het leven van Agatha. Van haar eerste man, dochter, zanglerares, uitgever tot haar kleinzoon : iedereen passeert de revue.


"Lady Agatha" wordt een voorstelling tegen honderd per uur, aanstekelijk verteld door een ijzersterke cast. 


Alle info via loge10.beコメント


bottom of page