top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Koen Crucke opgesloten !

Koen Crucke kruipt deze paasvakantie in de rol van ‘Bizzaro’ voor een grote

goochel/familieshow. Hij speelt een opa die op een magische manier 10 jaar geleden werd opgesloten in een magische horloge. Zijn onwetende kleindochter bewaakt dit horloge met hart en ziel. Bizzaro is boos op wie hem opsloot en is uit op wraak. Koen zal zelf ook een paar magische trucs/illusies doen zoals bijvoorbeeld iemand haar hoofd in brand steken. Wat heel spectaculair zal zijn op de planken. Goochelaar en illusionist Michael Van Weerst, alias Magic Michael, viert in deze show met al zijn vrienden ‘10 jaar Magic Michael & Piccolo’. Samen met gastacteur Koen Crucke wordt er al volop gewerkt aan een nieuwe show, vol illusies en humor, genaamd ‘De magische verjaardagsreis’.


Deze show is te zien op zaterdag 1 en zondag 2 april in theater Scala te Gent.Nieuwe illusieshow

"In de Paasvakantie komt de voorstelling ‘De magische verjaardagsreis’ op de planken van theater Scala. Dit is het nieuwe vaste huistheater voor Magic Michael en co. In deze show gaan Magic Michael (Michael Van Weerst), Piccolo (Sebastian Van Weerst), Paulien (Amber Waltens) en Selina (Lana Rosie) een feestje bouwen voor ‘10 jaar Magic Michael & Piccolo’.

Wanneer er plots een bizar figuur uit een betoverend horloge opduikt, is er geen reden meer om te feesten. Er komen grote geheimen aan het licht en verrassende wendingen. Deze keer lijkt het alsof de 4 magische figuren niet kunnen winnen van slechterik van dienst: Koen Crucke. Tenzij ze het probleem kunnen oplossen, ze moeten terug in de tijd waar 10 jaar geleden iets fout liep. Zou dat mogelijk zijn? Dat is pas de grote vraag. “Dit gevaarlijke avontuur zit vol humor, spanning, ontroering en natuurlijk met grote illusies zoals bv. een hele grote menselijke ballon, een chinese messen illusie, een vliegende grote doos en nog veel meer...

Ook krijgen we live muzikale begeleiding door Noël Fack. De hele regie staat

terug onder leiding van een geweldige theater/ film regisseur Lieven Debrauwer. (Paulien en Paulette)”, aldus Michael Van Weerst, goochelaar en illusionist van dienst.Ode aan mentor wijlen Nico Lenny

Magic Michael leerde op zijn 16de de kneepjes van het vak door een geweldig Gentse artiest: Nico Lenny. Hij was vooral gekend bij het grote publiek door zijn parodies en liedjes. De kinderen kende hem dan weer als leuke gekke clown: Rico Tico. Magic Michael mocht heel veel leren van deze man, zijn mentor.

Nico Lenny overleed in 2017 aan de gevolgen van leukemie. In deze show keert Rico Tico even terug en zal bedankt worden voor alles wat hij deed.

Koen Crucke zal hiervoor een hommage brengen aan hem in de vorm van een mooie scène en een lied. Deze show belooft alvast veel humor, goocheltrucs, illusies, maar ook deze keer een lach en een traan.
Voor meer informatie en tickets kan je terecht op www.magicmichael.be.Comments


bottom of page