top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Karthago viert 10-jarig bestaan met musical "Pippin"

Dit jaar viert de Gentse musicalvereniging Karthago haar 10de verjaardag. Daarom brengen ze maar liefst 2 musicals op de planken, in april 2024 “Pippin” en in november 2024 “Nine”.


Om de verjaardag extra in de verf te zetten zal er voor beide shows ook een Gala-voorstelling zijn. Voor Pippin is dit op vrijdag 5 april, 19u30. Verwacht je aan een rode loper, een drankje bij aankomst, ... én vier de verjaardag mee in stijl (dress-code: black tie/gala).


Pippin zal tussen het publiek gebracht worden op een catwalk, waarbij je langs beide kanten kan plaatsnemen. Hierdoor wordt een intieme, gezellige sfeer gecreëerd. Het is het coming-of-age verhaal van, hoe kan het ook anders, Pippin. Hij gaat op zoek naar wat hem echt gelukkig maakt en wat zijn leven betekenis kan geven. Hoe hij dat zal bereiken is niet duidelijk. Maar dat het buitengewoon moet zijn, staat buiten kijf. 


Het verhaal van Pippin wordt verteld door middel van een verhaal in een verhaal. De Leading Player is de vertelster en stuurt de andere acteurs aan, die allen vorm geven aan één of meerdere personages uit het verhaal.


​De musical van Stephen Schwartz bevat naast een zeer intrigerend verhaal ook overgetelijke nummers zoals "Magic To Do", "Corner Of The Sky" en "Extraordinary". Een 13-koppige band brengt deze prachtige muziek live tot leven!


“ ’t wordt een magische tijd, kom erbij ” de ticketverkoop voor Karthago’s nieuwste musical Pippin is van start gegaan.

Pippin speelt op 4,5,6 april 2024 om 19u30 en 7 april 2024 om 14u30 in de Lodejo in Lochristi.

Tickets op www.karthago.beCAST

 

Pippin: Robin Vandekinderen

Leading Player: Lien Hermans

Koning Charlemagne: Dieter De Smedt

Berthe: Paulien Bousson

Catherine: Emma Braeckman

Fastrada: Bram Van Oudenhove

Lewis: Jos Vanden Abeele

Theo: Rohan Kluskens

Ensemble: Pommeline Boumon, Bernd Herremans, Henri Langeraert,Fons Medaer, Faye Pieters, Joyce Rijpert,Dries Strumane, Myrthe Van Steenlandt

 

CREATIVES

Regie/Choreografie/Vertaling: Arne Schögle

rRegie assistentie: Rani Gillot

Dance Captain: Thai Noels

Muzikale Leiding: An Verleysen

Zangcoaching solisten: Kristina Van Duyse

Zangcoaching ensemble: Jorina Rahoens

 

Comments


bottom of page