top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Jean Bosco Safari vertelt zijn levensverhaal in 'Enkele reis België'

Het Fakkeltheater zet een bijzondere voorstelling op het programma van 17 november tot 19 november. Artiest Jean Bosco Safari staat er op het podium om er zijn persoonlijke levensverhaal te brengen. Meerbepaald hoe hij vanuit Rwanda naar België kwam en hier zijn leven opbouwde.

ENKELE REIS BELGIE vertelt het verhaal van Jean, de zoon van een Tutsi Mama en een blanke mijningenieur, waarin hij vertelt hoe zijn leven in één vingerknip een totaal andere wending aannam.

Het verhaal, waar muziek het decor vormt, wordt met een respectvolle luchtigheid op een pakkende manier neergezet door Jean Bosco Safari en zijn pianist Steven Mintjens.

Een mama uit Rwanda wordt verplicht haar zesjarig zoontje Jean ter adoptie aan te bieden. Men belooft haar dat het jongetje in het buitenland mag gaan studeren en dat hij na zijn studies mag terugkeren naar Rwanda. Maar niets is wat het lijkt...  • Jean Bosco Safari (verteller, zang, gitaar)

  • Steven Mintjens (piano)

SPEELDATA 17 november om 20 uur - uitverkocht

18 november om 15 uur - extra voorstelling

18 november om 20 uur - laatste tickets

19 november om 20 uur: uitverkocht TICKETS: via de webshop van www.fakkeltheater.be, telefonisch via 070 246 036 en tevens aan de kassa van het Fakkeltheater, Hoogstraat 12 te 2000 Antwerpen.


Comments


bottom of page