top of page
  • Foto van schrijverKristel Goddevriendt

Het Prethuis stelt nieuwe komedie voor: De Padelburen

Het Prethuis stelt hun nieuwe komedie voor het voorjaar voor: De Padelburen.

Het belooft weer een avond onvervalste pret zoals we stilaan gewoon zijn van Het Prethuis. Een actuele situatiekomedie met kleurrijke personages en hilarische toestanden. 


Klassebakken Peter Bulckaen, Katja Retsin, Martine de Jager, Wim Stevens en Jeroen Maes brengen het verhaal en personage tot leven.
Verhaal

Godfried en Sonja wonen heerlijk landelijk. Hoewel dat ‘heerlijk' niet meer zo van toepassing is sinds er een padelveld is neergeplant naast hun woning. Vooral Godfried krijgt het danig op zijn zenuwen van het eeuwige getok op de rackets en de bijzonder luidruchtige spelers. Sonja kan die zorgen nog weg-jodelen maar Godfried slaagt er niet in te leven met de Padel-overlast. Het kan zo niet langer verder. Ze schakelen Dimitri de Belder in een joviale immomakelaar, want verhuizen lijkt voor hen de enige optie. Maar hoe een huis te verkopen dat net naast een padelveld ligt? Tenzij een echte padelliefhebber er komt wonen natuurlijk. Barrie is zo iemand, verslaafd aan Padel, net zoals zijn vriendin Rachel. Gaan zij overstag en kan Godfried zijn woning aan hen verslijten? Of is er toch nog een beter plan …?‘De Padelburen’ is geschreven door Jeroen Maes


De première-reeks vindt plaats in het Antwerpse Fakkeltheater (rode zaal) en dit van 1 tot en met 11 februari.


Daarna gaat de productie op toer doorheen gans Vlaanderen.

In totaal zijn er nu reeds 84 voorstellingen gepland! (Waarvan reeds heel wat uitverkochte zalen)


U kunt de volledige lijst terugvinden op: www.prethuis.be

Comments


bottom of page