top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Het echt Antwaarps theater is terug!

Ruud De Ridder en Nicole De Ridder staan terug op de planken. Meer dan 3 jaar na hun laatste optreden brengen zij het echt Antwaarps theater opnieuw tot leven. Comedy, van het echt Antwaarps theater, in een productie van Paljas Theaterproducties.


Ruud en Nicole zijn heel duidelijk over hun comeback : “Het zal zalig zijn om terug voor het publiek te staan. Het waren niet de spots en het applaus die we misten, maar wel de vreugde van het spelen, de reactie van het publiek … dat directe contact maakt comedy spelen zo leuk.”Het echt Antwaarps theater is een begrip in comedy, in Antwerpen maar ook ver daarbuiten. De kriebel is duidelijk terug bij het duo.

Over de samenwerking met Paljas zijn ze al even enthousiast : “Ik heb de luxe om een nieuw stuk te maken, met elementen uit onze sterkste stukken. Ik kan het publiek dus écht het beste van het echt Antwaarps theater brengen. Bovendien neemt Paljas alle productionele en promotionele last van onze schouders zodat wij ons enkel met het artistieke kunnen bezighouden. Bij Paljas kennen ze ons door en door, ze houden rekening met wie we zijn, en dat geeft vertrouwen.”


“Onze Piet is ne kwiet”: een stuk geïnspireerd en gebaseerd op eerder werk uit het omvangrijke oeuvre van Ruud.

Naast Ruud en Nicole maken Anke De Ridder en Patrick Onzia de cast compleet. Voor hen beiden is de comeback van het echt Antwaarps theater een volkomen onverwacht gegeven, maar ze waren snel om te vertellen dat het hun bijzonder veel genoegen deed om met Ruud en Nicole de vertrouwde sfeer van het echt Antwaarps theater weer naar het publieke te kunnen brengen.


Het Verhaal

Onze Piet is ne kwiet wordt comedy zoals alleen het echt Antwaarps theater die kan brengen, knotsgekke situaties, grappige verwarringen en spitse dialogen.Voor wie al iets meer wil weten lichten we hier al een tipje van de verhaal-sluier …Twee vrouwen raken met mekaar in gesprek op de fitness en ontdekken dat ze in hetzelfde ppartementsgebouw wonen.Een uitnodiging voor een etentje bij één van hen volgt al snel.Zo kunnen ze de wederzijdse partners ook leren kennen.Maar is dat wel verstandig?Worden er vriendschappen voor het leven gesloten?Verrijkt dat mekaars leven?Nee! Nee! Nee!!!Want onze Piet is ne kwiet en laat alles in het honderd lopen.


Bekijk hier ons interview met Ruud en Nicole
Tickets

via de website van het echt Antwaarps theater : www.echtantwaarpstheater.be

of telefonisch op 03 349 42 62Comments


bottom of page