top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Hartverwarmend 'Home for Christmas'

In ‘Home for Christmas’ gaan de meer dan 30 kinderen (7 - 14 jaar) in cast & ensemble de helaas bitter actuele daklozenproblematiek niet uit de weg. Deborah De Ridder maakt in deze productie na meer dan 3 jaar haar musicalcomeback en speelt de hoofdrol (7 jaar na haar laatste hoofdrol als Evita) als de norse burgemeester Carol.

Heel wat jong talent in zowel (hoofd)cast als ensemble, waaronder ook enkele broertjes en zusjes. Zo wist de 12-jarige Molly Baeken een rol in de hoofdcast te bemachtigen (Nina) en staat ze op de planken samen met haar broertje Rocco, die de rol van ‘jonge Len’ zal spelen en met zijn 10 jaar de jongste is die een rol in de cast wist te strikken. Molly en Rocco hebben de liefde voor de theaterplanken van geen vreemde, papa/nachtburgemeester van Antwerpen Vitalski is namelijk ook een vermaard performer.Ook de zusjes Yanti (9 jaar), Elyn (13) en Myrha (14) Vansteenkiste maken samen hun opwachting in het ensemble.Het verhaal

Carol (Deborah De Ridder) is een vrouw die verzuurd door het leven gaat, en niets moet weten van de kerstperiode en alles wat daarmee te maken heeft. Ze is burgemeester van een klein stadje en door besparingen besluit ze het jaarlijkse kerstfeest in het daklozencentrum van de stad niet te laten doorgaan.

Tot ze op kerstavond bezoek krijgt van drie geesten, die haar meenemen op een reis door haar leven, en haar de kracht van kerst weer willen laten ontdekken.


Een nieuwe musical naar het wereldberoemde verhaal van Charles Dickens.Home for Christmas is nog tot en met 7 januari 2024 in Schouwburg Luchtbal te zien. Meer info en tickets: https://www.singingfactory.be/homeforchristmas/ 

Comments


bottom of page