top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Glennis Grace brengt fenomenale Whitney Houston-tribute

In 2018 maakte de wereld dankzij ‘America’s Got Talent’ kennis met de grenzeloze zangcapaciteiten van de Nederlandse Glennis Grace. Ze blies er de jury, het publiek en de miljoenen tv-kijkers een eerste keer omver met haar indrukwekkende versie van de Whitney-classic ‘Run To You’. De toon was meteen letterlijk gezet en de ravissante Nederlandse stoomde helemaal door tot in de finale. Geruggesteund door deze indrukwekkende prestatie en de lovende commentaren, concerteerde Glennis in oktober 2018 voor het eerst met haar muzikale eerbetoon ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’ in een uitverkochte AFAS Live in Amsterdam. Uit de enthousiaste reacties van het publiek en de lovende recensies na afloop, bleek eens te meer dat de muziek van Whitney Houston de mensen nog altijd in vervoering brengt en Glennis Grace werd door pers en publiek geroemd om haar stemgeluid en bezieling.


Door de aanhoudende vraag uit binnen- en buitenland, bracht Glennis Grace de show in 2019 o.a. ook nog in Ahoy Rotterdam en een eveneens uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen. Vorig jaar stond de Nederlandse nachtegaal eindelijk terug in ons land met dit fenomenale eerbetoon aan de legendarische Whitney Houston en speelde zowel Play Zuid Antwerpen als Kursaal Oostende helemaal plat.


Op zaterdag 8 maart 2025 neemt Glennis het publiek in Stadsschouwburg Antwerpen mee naar vervlogen tijden en wisselt swingende uptempo hits als ‘How Will I Know’, ‘I'm Every Woman’, 'Queen Of The Night' en ‘I Wanna Dance With Somebody’ af met gevoelige ballads als ‘Run To You’, ‘One Moment In Time’, ‘When You Believe’, 'Greatest Love Of All' en uiteraard het onsterfelijke 'I Will Always Love You'.Tickets voor ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’ op zaterdag 8 maart 2025 in Stadsschouwburg Antwerpen, zijn verkrijgbaar via ticketkopen.eu .  

Comments


bottom of page