top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Geniet van een avond vol romantiek tijdens de Kinepolis Valentine Movie Date

De kerstperiode is nog maar half verteerd en daar is al de eerste officieuze feestdag waarvoor je weer creatief uit de geschenkenhoek moet komen. Bespaar jezelf deze valentijn een hoop gepieker en trakteer je date - en jezelf - lekker op een filmpje in de Cosy Seats in één van de vele Kinepolisbioscopen!



Vier de dag van de liefde in de gezellige Cosy Seats in één van de Kinepolisbioscopen, en dat gespreid over drie dagen: 9, 10 en/of 14 februari. Er is keuze tussen vier verschillende entertainende films. Herbeleef samen de nostalgie van Love Actually met de o zo charmante Hugh Grant of de moderne klassieker Mean Girls in een nieuw en muzikaal jasje. Laat je je liever verrassen door de nieuwkomers? Trek dan naar Australië in Anyone But You of kom terecht in de fictieve wereld van Argylle. Deze vier toppers zullen samen met een goodiebag vol zoetigheid ongetwijfeld zorgen voor extra ‘love in the air’ in de bioscoopzalen.


Vier valentijn bij Kinepolis en haal hier je tickets! Voor slechts €49,95* geniet je van twee Cosy Seats-filmtickets, inclusief een goedgevulde goodiebag met enkele versnaperingen en drinks. Bovendien ontvang je enkele romantische verrassingsgoodies om je avond compleet te maken.


Comentarios


bottom of page