top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Gaston & Leo - De Hommagemusical weet publiek te ontroeren

Deze zondag rolde Theater Elckerlyc in Antwerpen de rode loper uit voor een schitterende en emotionele voorstelling van "Gaston & Leo - De Hommage Musical", een eerbetoon aan Vlaanderens grootste komische duo. De voorstelling, gevuld met een lach en een traan, kon rekenen op een overweldigende belangstelling en een opvallende aanwezigheid op de rode loper.De musical bleek niet alleen een triomf op het podium, maar ontroerde ook de dochters van Gaston & Leo, Chantal Berghmans en Martine de Waegeneire. De hommage musical is een oprechte viering van het komische duo, dat 30 jaar na het overlijden van Leo Martin nog steeds een warm plekje heeft in het hart van het Vlaamse publiek. Sinds 19 januari staat het theaterpubliek oog in oog met de hommage aan Gaston & Leo, het legendarische komische duo dat Vlaanderen decennialang deed schaterlachen. De regisseur van dienst, Frank Van Laecke, leidde de cast en crew naar een indrukwekkende productie met schitterend orkest o.l.v. Thomas Vanhauwaert die het publiek meeneemt door de rijke geschiedenis van Gaston & Leo.


Het script, geschreven door Kobe Van Herwegen in samenwerking met regisseur Frank Van Laecke en co-bezieler Dirk Van Vooren, belicht de hoogte- en dieptepunten van het duo. Warre Borgmans en Jurgen Delnaet brachten met verve de karakters van Gaston & Leo tot leven, terwijl de hoofdcast, inclusief Sandrine André, Gunther Levi en Heidi De Grauwe, schitterde op het podium. Een gevarieerd ensemble van tien talentvolle acteurs, waaronder Patrick Onzia, Ludo Hellinx, Helle Vanderheyden, Liesbeth Roose en Pieter Casteleyn, omringde de hoofdcast en zorgde voor een meeslepende ervaring.


"Gaston & Leo - De Hommage Musical" is nog tot en met 25 februari te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen, voordat het gezelschap verhuist naar Capitole Gent van 1 tot en met 3 maart 2024. Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek www.backstage-producties.be.


Bekijk hier onze première repo
Comments


bottom of page