top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

"Gaston & Leo - De Hommagemusical" verhuist naar Capitole Gent

Na een overweldigende ontvangst in Antwerpen, verhuist de emotionele en schitterende hommage musical "Gaston & Leo - De Hommagemusical" naar Capitole Gent. De voorstelling, die van 1 maart tot 3 maart 2024 te zien zal zijn, belooft een bijzondere ervaring te worden. Niet alleen viert het de onvergetelijke carrière van Gaston & Leo, maar het vindt ook een speciale plek in het hart van Gent, de stad waar Leo Martin een overtuigde Gentenaar was.


Leo Martin, ook gekend als Leo Dewaegeneire in Gent, was een van de meest geliefde komieken in Vlaanderen. Samen met Gaston Berghmans vormde hij het legendarische duo Gaston & Leo, dat decennialang het publiek deed schaterlachen. Na het overlijden van Leo Martin in 1993 bleef de herinnering aan hun komische hoogstandjes en innige vriendschap springlevend.


De hommage musical, geregisseerd door Frank Van Laecke, is een eerbetoon aan hun onvergetelijke carrière. Met een indrukwekkende productie, schitterend orkest onder leiding van Thomas Vanhauwaert, en een cast die de karakters van Gaston & Leo tot leven brengt, belooft de voorstelling een lach en een traan te worden.

Warre Borgmans en Jurgen Delnaet vertolken de hoofdrollen, terwijl een gevarieerd ensemble van tien talentvolle acteurs, waaronder Patrick Onzia, Ludo Hellinx, Helle Vanderheyden, Liesbeth Roose en Pieter Casteleyn, de voorstelling compleet maakt.


"Gaston & Leo - De Hommage Musical" is nog tot en met 25 februari te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen, voordat het gezelschap verhuist naar Capitole Gent van 1 tot en met 3 maart 2024. Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek www.backstage-producties.be.

Comments


bottom of page