top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Feestelijke start van de Kerstvakantie met de Samson & Marie Kerstshow!Geen Kerstvakantie zonder de Kerstshow van Samson & Marie! Dat dachten ook Laura Govaerts, Peter Van De Veire, Ruth Beeckmans, Maarten Vancoillie, Heidi Van Tielen, Bert Verbeke, Lindsay De Bolle, Sven Kums en vele andere bezoekers die vandaag afzakten naar het Plopsa Theater in De Panne, om deze mooie familietraditie verder te zetten. Zij zagen een feërieke voorstelling waarin Samson & Marie kennis maakten met een nieuw buitenaards vriendje dat beschikt over intergalactische krachten…
Marie: “Ik ben een echte kerstelf, mijn kerstboom staat al wékenlang. Ik heb dan ook heel lang uitgekeken naar deze Kerstshows. Mensen vragen mij wel eens of ik het niet erg vind dat ik geen vakantie heb in de Kerstvakantie, maar voor mij is dit de leukste tijd van het jaar. Ik doe wat ik graag doe, omringd door mijn vrienden.”

Samson & Marie krijgen niet alleen gezelschap van hun grote vriend de Burgemeester, maar ook van Brandweerman Bill en Bakkerin Florentine, die bekend zijn van de Ketnetreeks “IJsjestijd” en voor het eerst meespelen in de Kerstshow. Dankzij het kinderkoor en showballet krijgen alle grote hits een extra feestelijk tintje!
Samson & Marie Kerstshow

Nog tot en met 27 december in Plopsaland De Panne & vanaf 30 december in de Koningin Elisabethzaal.

Tickets & info via studio100.com/kerstshow
Comments


bottom of page