top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Dit zijn de titels voor oktober bij Warner Bros Home Entertainment

In oktober focussen ze op Krypton. Vanaf 11 oktober kan je namelijk het tweede seizoen vanSuperman & Lois (her)bekijken op DVD en boxset en de nieuwe DC animatiefilm: Scooby-Doo & Krypto ontdekken op DVD.
SUPERMAN & LOIS SEISOEN 2:


In deze serie, staan Superman en Lois voor een van hun grootste uitdagingen ooit: de stress die gepaard gaat met het leven van een werkende ouder in onze hedendaagse maatschappij.


SYNOPSIS

In seizoen twee wordt duidelijk dat de rust in Smallville nog niet is teruggekeerd na de schokkende confrontatie tussen Morgan Edge en Superman die plaatsvond aan het einde van seizoen één. Terwijl Jordan en Jonathan geconfronteerd worden met veranderingen, komt ook journalist Lois Lane tijdens haar werk voor nieuwe uitdagingen te staan.


BONUS


- Fractured: The Heart of Bizarro

- The DC Heroes: Path to Glory


Het tweede seizoen van Superman & Lois verschijnt op 11 oktoberop DVD. Op diezelfde dag zal ook de boxset verschijnen met seizoen 1 en 2, op DVD.

SCOOBY-DOO & KRYPTO Wat moet je doen als alle superhelden plots verdwijnen en het gevaar nadert? Tijd om de honden in te zetten! Superman's hond Krypto en 's werelds beste detectivehond Scooby-Doo werken samen om Metropolis te redden. SYNOPSIS

De Justice League is op mysterieuze wijze verdwenen en superschurken dalen neer op Metropolis. Nu is het aan ‘s werelds grootste onderzoekers, Scooby-Doo en de bende, om het mysterie op te lossen en onze helden te redden... met een beetje hulp van hun nieuwe vriend Krypto, de superhond van Superman.

Scooby-Doo & Krypto is beschikbaar op DVD vanaf 11 oktober.


Comments


bottom of page