top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Dit mag je verwachten in het komende seizoen bij EWT-TheaterNondedju! Van 15 september 2023 tot en met 15 oktober 2023


Binnen de kloostermuren verloopt alles niet altijd zoals wij het wel vermoeden. En niet alle nonnen zijn even lief voor elkaar zoals de bisschop wel zou willen. Als er ook nog een onverwachte zwangerschap haar intrede maakt in de gemeenschap, is het hek helemaal van de dam.


Auteur:Jack STAAL

Regisseur:Frank DE KAEY

Acteurs:Ron CORNET, Mathias DANEELS, Martine DE JAGER, Liliane DOREKENS, Daphne PAELINCK, Daisy THYS, Liv VAN AELST, Dorothy WUYTS


Weekendje Bouillon Van 11 november 2023 tot en met 17 december 2023


Twee bevriende koppels huren een huisje in de buurt van Bouillon om daar een weekendje lekker te ontspannen. Er komt onverwacht een onbekende man aankloppen en hulp vragen. De komst zorgt voor de nodige opschudding en voor peper in (de) Bouillon!
Auteur:Jeroen MAES

Regisseur:Jeroen MAES

Acteurs:Frank DE KAEY, Gerdy SWENNEN, Daisy THYS, Marc VERBRUGGEN, Mike WAUTERS
De Carona Pandamie Van 12 januari 2024 tot en met 18 februari 2024


Voorjaar 2020. Operadiva Charlotte verblijft tegen haar zin in een rusthuis dat wordt bevolkt door mensen die niet direct tot haar vriendenkring behoren. Als dan ook nog eens een onbekend Chinees virus zijn intrede maakt, gebeuren er uitzonderlijke, hilarische en ontroerende dingen.


Auteur:Jack STAAL

Regisseur:Frank DE KAEY

Acteurs:Liliane DOREKENS, Kristof GOFFIN, Daphne PAELINCK, Magda PEETERS, Theo VAN BAARLEAchter de Schermen Van 15 maart 2024 tot en met 21 april 2024


Een echtpaar verwacht hun beste vriend met zijn nieuwe vlam voor een gezellig etentje. De ideale gelegenheid om haar eindelijk voor te stellen. Alles verloopt zoals gepland maar toch denkt ieder er het zijne van. En net dát kan het publiek ook horen.
Auteur:Florian ZELLER

Regisseur:Marc VERBRUGGEN

Acteurs:Kristoff CLERCKX, Frank DE KAEY, Anne Mie GILS, Jasmine JASPERSDe Vrijdagse Markt Van 17 mei 2024 tot en met 23 juni 2024


Opkopers `Johannes Janssens en zonen` vieren in 1974 hun 50-jarig bestaan op de Vrijdagmarkt. In 2024 wordt het eeuwfeest door de kleinkinderen overgedaan maar met nog meer schwung, glitter en de nodige verrassingen. Een volkse komedie vol bekende meezingers die de zaal in vuur en vlam zet.

Auteur:Frank DE KAEY

Regisseur:Frank DE KAEY

Acteurs:Dirk BOSSCHAERT, Mathias DANEELS, Laura DELMAS, Annik PAUWELS, Theo VAN BAARLE, Door VAN BOECKEL, Thomas VAN GOETHEM, Jerry VERHAERT, Dorothy WUYTSTickets:

http://www.ewt.be/ticketservice.php

Comentários


bottom of page