top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

De 3 Biggetjes wint de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical

De 3 Biggetjes won gisterenavond de Eventim Publieksprijs voor Beste Familiemusical in Nederland! Daarnaast zijn er al meer dan 200.000 tickets de deur uit. Een dubbele mijlpaal dus voor Hanne, Marthe, Julia en de rest van de cast en crew van De 3 Biggetjes.
Eerder deze maand werd al bekendgemaakt dat de musical genomineerd was in de categorie Beste Familiemusical. Vanavond vond het Musical Awards Gala plaats in het AFAS Theater in Leusden. Het publiek kon massaal stemmen op hun favoriet in de verschillende categorieën. Marie Verhulst die Pluisje speelt, Nurlaila Karim die de rol van Mama Big vertolkt en Peter Thyssen die Papa Wolf is, mochten de Eventim Publieksprijs voor Beste Familiemusical in ontvangst nemen!


Marthe: “Het is heel leuk om te horen dat ook deze versie van de musical geliefd is bij de fans.”

Julia: “Wij willen iedereen bedanken om te komen kijken naar de musical, en voor het stemmen natuurlijk!”

Hanne: “Al meer dan de helft van de voorstellingen zijn achter de rug, maar we zijn het nog lang niet beu. Op naar nog veel geslaagde voorstellingen!”


Meer dan 200.000 bezoekers

De cast van De 3 Biggetjes heeft twee redenen voor een feestje. Meteen na de bekendmaking dat de musical in 2024 zou terugkeren naar Vlaanderen én Nederland, vlogen de tickets de deur uit. Ondertussen zijn er al meer dan 200.000 bezoekers voor de musical!

 Wie nog van de voorstelling wilt genieten moet snel zijn. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor voorstellingen in Nederland. De 3 Biggetjes is nog te zien in:

World Forum Theater in Den Haag, Chassé Theater in Breda, Stadsschouwburg in Antwerpen, Stadsschouwburg in Leeuwarden, Orpheus Theater in Apeldoorn en in Parkstad Theaters in Heerlen.

Tickets & info:

Comments


bottom of page