top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Bumba blaast vandaag 20 kaarsjes uit en viert dat met een lied!

Het favoriete clowntje van de allerkleinsten wordt vandaag 20 jaar en viert dat met een nieuw liedje: “De verjaardagstaart”. Met dit liedje viert Bumba niet alleen zijn eigen verjaardag, maar ook de verjaardag van alle peuters en kleuters!


Bumba fans in de videoclip

“Daar is de taart. Daar is de taart, want jij bent jarig lieve spruit. Kom blaas de kaarsjes nu maar uit” Door dit aanstekelijke nummer kan ieder verjaardagsfeest met een goede portie taart en vrolijkheid van start gaan.

De Bumba fans konden hun foto insturen en kans maken om in de speciale clip te verschijnen. In totaal zijn er bijna duizend inzendingen geweest. Het liedje is vanaf vandaag te beluisteren, de bijpassende videoclip komt uit op vrijdag 23 februari om 17u op het Bumba YouTube kanaal.


Feestmaand in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Station Antwerp

Bumba zal het hele jaar door samen met zijn vriendjes zijn jubileum vieren. De allerkleinsten halen tijdens de maand maart hun hart op in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Station Antwerp, want ook daar wordt er uitbundig gevierd. Van 1 tot en met 29 maart staan Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Station Antwerp volledig in het teken van Bumba’s verjaardag met een Bumba show, talloze Meet & Greets en speciale verjaardagskorting op de tickets!

 

Er komen ook feestelijke Bumba puzzels en verschillende verjaardagsboekjes aan voor dit bijzondere jubileum.

Comments


bottom of page