top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Bohemian Productions houdt audities voor musicalklassieker CATS!Bohemian Productions kondigt met veel plezier de inschrijvingen voor de audities van de musical CATS aan! Deze productie zal volgend jaar op 1 mei ’25 in première gaan in het Bauhuis in Sint-Niklaas. Met dit unieke locatieproject zal Bohemian Productions een nieuwe, eigentijdse invulling geven aan deze musicalklassieker en het publiek meenemen in een uniek concept.


De musical CATS, een meesterwerk van componist Andrew Lloyd Webber, wordt opgevoerd van 1 tot en met 11 mei 2025, met minstens 10 geplande voorstellingen. Dit magische spektakel belooft een unieke en eigentijdse interpretatie te zijn en Bohemian Productions nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de audities of mee te werken aan dit unieke project.


Verschillende rollen, diverse talenten, grote cast

 

Alle geïnteresseerden kunnen deelnemen aan de audities, als zanger/danser of als zanger of als danser. Voor deze productie hoopt Bohemian Productions een erg grote cast samen te stellen en in totaal tot 75 mensen op het podium te zetten. Daarnaast wordt de live muziek gespeeld door een 20-koppig orkest.

 

Wie graag wil meewerken achter de schermen kan zich ook reeds aanmelden.


data

Audities vinden plaats op volgende data:

zaterdag 25 mei ’24 – ronde 1 voor zang

zondag 26 mei ’24 – ronde 1 voor zang

zaterdag 8 juni ’24 – dans

zondag 9 juni ’24 – ronde 2 voor zang


Alle informatie over de audities en de productie is beschikbaar op www.bohemianproductions.be

 

 


Comments


bottom of page