top of page
  • Foto van schrijverSpotlight News

Bohemian Productions brengt THE LAST SHIP, musical van Sting

Musicalvereniging Bohemian Productions, bekend van onder andere de gedurfde en meeslepende voorstellingen “Lelies”, “Jesus Christ Superstar”, “IF/THEN” en “Mette”, kondigt met trots haar nieuwste productie aan: "The Last Ship".

Deze indrukwekkende musical, met muziek van poplegende Sting, belooft een spektakel te worden dat het publiek meeneemt op een meeslepende reis over liefde, verlies en veerkracht.

“The Last Ship” is gebaseerd op waargebeurde feiten die zich afspelen in Wallsend (Noord-Engeland) en vertelt het verhaal van een groep scheepsbouwers die te horen krijgt dat hun werf moet sluiten, met massale afdankingen tot gevolg. Maar het laatste schip waaraan ze werken, willen ze koste wat het kost nog redden.

Alsof het dorp hierdoor nog niet genoeg op z’n kop staat, keert plots Gideon terug na 17 jaar de wereld rondgereisd te hebben. Hij treft het dorp en zijn inwoners anders aan dan verwacht en probeert oude relaties te vernieuwen. En dat zorgt voor enkele verrassingen…Vanaf 17 mei 2024 zal de stadsschouwburg van Sint-Niklaas het decor vormen voor deze onvergetelijke productie. Met een getalenteerde cast van 35 enthousiaste leden, ondersteund door een live orkest, wordt "The Last Ship" een opmerkelijke musical die u niet mag missen.


Tickets en info via: www.bohemianproductions.be“The Last Ship” speelt op:

vrijdag 17 mei 2024, 20u

zaterdag 18 mei 2024, 15u

zaterdag 18 mei 2024, 20u

zondag 19 mei 2024, 15u

zondag 19 mei 2024, 20u

maandag 20 mei 2024, 15u


in de stadsschouwburg van Sint-Niklaas (Paul Snoekstraat 1, Sint-Niklaas)

25 euro – standaardticket

23 euro - verminderd ticket (-18 jaar)


コメント


bottom of page